Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw ne reyes'i, medya salliyo yine, bruma ve sinan varken 30+luk reyes'e gerek yok

Bu dursun Reyesi alır "Ünal getiremedi ben bedava getirdim hehehe " der pilav gününde prostat hastalarıda alkış tutar

Galatasaray Martin Benitez için kulübü Independiente'ye 4 milyon euro teklif etti.Independiente bu sefer teklife sıcak bakıyor.(A spor)

yönetim ne halt yediğini bilmediği için bizde ne düşüneceğimizi nasıl kadro kuracağımızı şaşırdık..

@KonyasporSK'un yeni transferi Deni Milosevic'İn geçen sezonki Belçika Pro Lig performansı. Yeni.

Ckg3-vWXEAAwcQN.jpg

Emre Mor ve Martin Benitez transferi dedikoduları aynanda çıkmıştı. İyi bir scouting olabilir bu 2 oyuncu, Emre olduğuna göre. Martin'den de birşeyler çıkar mı acaba.

Zabaleta
Alex
Doria/Denayer/Jean-Philippe Gamin
Asamoah
Song
Wylan Cyprien
Vlasic
Pato
Dembélé

Baska kimleri istiyorsunuz soyleyin.

Gökhan Gönül: Yeni sezonda Fenerbahçe'de oynamayacağım

Yalnız benitez ya da Reyes biri gelecek gibi bu da demek oluyor ki brumayı düşünmüyorlar . Keşke Yasin'i düşünmeseler ama biliyorum ki o brumadır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan gümüşe açıkcası güvenemiyorum..bana çok savruk geliyo..geçen sene kadıköy deplasmanında topu sürebilse gole gidecektik sağdan kontrada defans geldi bir iki metre arkadan topu aldı omuz darbesiyle..açıkcası o pozisyondan sonra güvenemiyorum..sağ tarafta hep keita gibi birini arıyorum galiba hızlı ve güçlü

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt