Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim ikinci ve üçüncü döneminde yaptırdığı transfer fiyaskolarının hesabını versin önce, Galatasarayı batıranlar içinde ön sıralarda yer alan bu zatın modern futboldan haberi yok ,milli takımı batırdıkdan sonra Galatasarayı tamamen bitirecek bu zati bu herifi isteyen,getiren futbol cahilidir..

hamitin,yiğit gökoğlanın falan hesabını versin terim .. ali lukununun ,pintonun hesabını versin terim ,aydına,sabriye say say bitmez çöple uzattırdığı kazık sözleşmelerin hesabını versin terim..

Hocam dönüyor..

allah-kerim-fatih-terim_493449.jpg

hocanız neden milli takımı rezil edip geliyor acaba, hocanızı dünya üzerinde isteyen başka klüp yokmu acaba ?? hocanız galatasarayı batırdı haberiniz yokmu acaba?

hocanız neden milli takımı rezil edip geliyor acaba, hocanızı dünya üzerinde isteyen başka klüp yokmu acaba ?? hocanız galatasarayı batırdı haberiniz yokmu acaba?

EURO 1996- Fatih Terim (Tarihte İlk)
EURO 2008- Fatih Terim (Yarı Final)
EURO 2016-Fatih Terim (?)

adam 4 şampiyonanın 3'üne kendi götürmüş batıran varsa arada çalışan elamanlar.

Ugur poturak

Kim gelsin ozanan sayin fussball cahili

Hadi bana adam akilli bi ft alternatifi söyle bakalim ne cikacak

Bu sizofrenik vakayi nöbetden shutlamak gerek

%1 kus
%99 bakirköy kackini

Milli takım da paslanmamak ve gönül verdiği kulübe gelip Fenerbahçe'yi ezmek için.

Ülkenin en iyi teknik direktörü milli takım değil kulüp takımı çalıştırır.

yaaaa bak sen , GALATASARAYIN BANA TEKLİF GETİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜ OLAMAZ lafını hatırlayacak kadar yaşınız varmı yoksa o zamanlar altınızda bezmi vardı bilemem ama ben eyi biliyorum bunları ,konuşturmayın beni , lukunku transferi hatırlayan biris yokmu yoksa ,ben unutmadım hemde neler neleri unutmadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt