Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisinin de maliyetleri bi yana da skrtel kjear ikilisi müthiş oldu ya stoper en az 1.88 falan olmalı zaten bizim daha ne td belli ne gelecek gidecek adam belli lan ne dursun ozbekmis bitirdi bizi ya

Şikeciler geçen sene nakit krizine girince sow üzerinden dalavere yaptılar kendi iş adamları transfer parasını ödedi .skrtel haberi doğruysa sow gibi bi vaka daha geliyor.
Sow transferinin araştırılması lazım sözleşmesi bitecek bedavaya çıkacak adama Çinliler de Araplar da o parayi vermez !

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne idüğü belirsiz takım demek haksızlık olur renktaş.

Fransa'nın en genç takımlarından biri olmasına rağmen 4.bitirdiler ligi.

Kadroları bizden iyi, ligleri bizden iyi, ülkeleri bizden iyi, şehirleri bizden iyi.

Zaten Favre Fransız kültürüne yakın bir adam doğup büyüdüğü yer itibarıyla.

Tüm bu şartlar bir araya gelince Nice'e gitmesi gayet mantıklı bir karar kendi adına.

Bazı söylediklerine katılmakla beraber katılmadıklarım da var.Fransa ligi Psg'yi ayrı bir yere koyarsan eğer bizim leş ligle arasında çok ince bir fark var.Fransa ile bizim ligin arasında ki fark ise onların alt yapılarının çok iyi olması.

Bu arada bi kaç iş bilen yönetici olsa kendi adım gibi eminim Favre koşa koşa gelirdi.Ama mevcut yönetim çok gereksizlerden oluşmuş.Şahsen birşey beklemiyorum bunlardan.Ne td nede oyuncu transferleri beklemiyorum.Tek isteğim Riekering ile devam edilmesi.

Fenerbahçe have made a loan bid for Juan Mata. (Source: IBTimes)

Aziz çıldırdı :)

Başladık yine ağlama sezonuna..skretel fenere gelince geçen seneki ağlamalar başlamış yine forumda.Rakibin her transferine ağlayacaksan ohoooooooo.Yine bişey olmaz bunlardan .ver alves'i al skretel'i ne anladım ben bu işten

Son düzenleme:
Fenerbahçe have made a loan bid for Juan Mata. (Source: IBTimes)

Aziz çıldırdı :)

Bunlar her sene bir dunya para saciyorlar transferle 9 senede 2 kere sampiyon oliyorlar bunlar nasil ceza yemiyorda biz yiyoruz anlamiyorum valla

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Bizim almamiz gereken stoper Björn Engels

Brugge'da oynuyor 2-3 milyon'a alabiliriz

Bunlar her sene bir dunya para saciyorlar transferle 9 senede 2 kere sampiyon oliyorlar bunlar nasil ceza yemiyorda biz yiyoruz anlamiyorum valla

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Bi dalavere var ama du bakalim azizin Her zaman yaptığı şeyler Her kaybedilen şampiyonluktan sonra 1-2 transferle uyutuyo aptallari :)

Bu arada kimsenin şevkini kırmayayım ama Fatih Terim hayalini de bence fazla kurmayın.Bildiğimiz Fatih Hoca, Dursun ve tayfası gibi gereksizlerle sitti sene çalışmaz.

Bazı söylediklerine katılmakla beraber katılmadıklarım da var.Fransa ligi Psg'yi ayrı bir yere koyarsan eğer bizim leş ligle arasında çok ince bir fark var.Fransa ile bizim ligin arasında ki fark ise onların alt yapılarının çok iyi olması.

Bu arada bi kaç iş bilen yönetici olsa kendi adım gibi eminim Favre koşa koşa gelirdi.Ama mevcut yönetim çok gereksizlerden oluşmuş.Şahsen birşey beklemiyorum bunlardan.Ne td nede oyuncu transferleri beklemiyorum.Tek isteğim Riekering ile devam edilmesi.

Yapma renktaş. :)

Örneğin bu sezon zar zor ligde kalan Toulouse'u getir bizim lige koy.

İlk 3'te bitirmezse futbol izlemeyi bırakırım.

Avrupa'nın en iyi 5 liginden biri açık ara.

Son düzenleme:
7 milyon pound da 5.5 milyon pound da fazla Skrtel icin

Skrtele 9 milyon euro vermişler.32 yaşına gelmiş bi adama bu rakamı vermek anca aziz amcama yakışırdı.

Aziz yine uyuttu kuşları hayallere dalmaya başladılar hahahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt