Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su an beni heyecanlandıracak sadece 2 oyuncu var biri ben arfa digeride eto ama 2 sinide alamayız

H.O
ClJdIhgUoAAXw3_.jpg

2 hafta sonra bizim sezon resmen aciliyor xd

Eto'o 1 yıllığına gelse fena olmaz.

Antalya gibi vasat bir takimda oldukça iyi oynadi.

Kanatlari Sinan ve Bruma/Poldi olan takimda kesinlikle iş yapar.

Hiç sanmıyorum depay eh belkide martial'den bi halt olmaz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence tam tersi martial çok daha potansiyelli gibi..bilen bilir premier ligi çok sıkı takip ederim..Bu sezon min. 10 kez united maçı izledim Martial çok özel bir oyuncu sadece doğru ellerde yoğrulması lazım..80 milyon bonservis onun en büyük sıkıntısı herkes bir anda suarez neymar olmasını bekledi(haklı olarak 80 milyon boru değil)..

bence tam tersi martial çok daha potansiyelli gibi..bilen bilir premier ligi çok sıkı takip ederim..Bu sezon min. 10 kez united maçı izledim Martial çok özel bir oyuncu sadece doğru ellerde yoğrulması lazım..80 milyon bonservis onun en büyük sıkıntısı herkes bir anda suarez neymar olmasını bekledi(haklı olarak 80 milyon boru değil)..
Fikrine saygı duyuyorum bu benim fikrim suan united seviyesinde bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum bi kaç sene sonra ne olur görürüz artık :)

Ah setenay ah o gamzelerine kurban olim :)

Martial, Sir Alex Ferguson'un elinde olsa tam süperstar olurdu.

23 üne kadar yaprak kımıldamaz boşuna beklemeyin genjlerrr spania konusuna gelin snerji yapak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt