Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni de sadece Transfer nobetinde goruyoruz hayirdir renktas? Mac konularina da yazabilirsin millet EURO2016 yi takip ediyor.
Forum ölmüş dedik vaktim olsa her zaman forumda olurdum vaktim varki transfer nöbetine giriyorum ;)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese hayırlı iftarlar

Önceden vaktim yoktu giremiyodum şimdi vaktim var ki giriyorum bilmem anlatabildimmi

Boyle daha anlasilir oldu da seni yinede diger konularda gorsek daha guzel olur. Yeni uyeleri ozellikle sadece transfer nobetinde gorunce dikkat cekici oluyor. Bilmem anlatabildimmi? ;)

Son düzenleme:
Boyle daha anlasilir oldu da seni yinede diger konularda gorsek daha guzel olur. Yeni uyeleri ozellikle sadece transfer nobetinde gorunce dikkat cekici oluyor. Bilmem anlatabildimmi? ;)
Transferden daha ilgi çekici bi konu olsa ona da bakardim :)

Transferden daha ilgi çekici bi konu olsa ona da bakardim :)

Var tabiki niye olmasin, yoksa sen transfer taraftarimisin?

Dursun bu takimin Baskani oldugu surece daha cok bekleriz zaten :D

Son düzenleme:
Var tabiki niye olmasin, yoksa sen transfer taraftarimisin?

Dursun bu takimin Baskani oldugu surece daha cok bekleriz zaten :D

Sorma valla hiç heyecan kalmadı.Ara sıra ne sallamışlar diye bakıyorum o kadar.Bir insan bu kadar işe yaramaz gereksiz olur mu ya her türlü yalan dolan düzenbazlık dursunda mevcut.

Sorma valla hiç heyecan kalmadı.Ara sıra ne sallamışlar diye bakıyorum o kadar.Bir insan bu kadar işe yaramaz gereksiz olur mu ya her türlü yalan dolan düzenbazlık dursunda mevcut.
Dursun bizim belamiz, bunun baska bir aciklamasi yok. Yalan konusur habire, transfer nobetinde Dursun geldiginden beri heyecan falan kalmadi. Transferi gectim, onceden hoca sorunumuz falan da olmazdi. Biri giderdi baskasi gelirdi. Daha hoca bile bulamayan beceriksiz herif iste.

Dursun bizim belamiz, bunun baska bir aciklamasi yok. Yalan konusur habire, transfer nobetinde Dursun geldiginden beri heyecan falan kalmadi. Transferi gectim, onceden hoca sorunumuz falan da olmazdi. Biri giderdi baskasi gelirdi. Daha hoca bile bulamayan beceriksiz herif iste.

Hadi ffp falan filan diyorda arkadaş baskette de kıpırdanma yok.Her ne kadar fazla takipçisi olmasamda önceki yıllara göre baya durgun.Acaba bu yağlı surat fiba ile fifayı falan mı karıştırıyorda baskette de böyle rezilleri oynatıyor.

Hadi ffp falan filan diyorda arkadaş baskette de kıpırdanma yok.Her ne kadar fazla takipçisi olmasamda önceki yıllara göre baya durgun.Acaba bu yağlı surat fiba ile fifayı falan mı karıştırıyorda baskette de böyle rezilleri oynatıyor.
Dursun un oldugu yerde nolur, hersey daha da kotuye gidiyor. Hic hareketlenme falan yok. Agustus ayina kadar da yaprak kipirdamaz malesef.

Kodumun Wnger'i ne edeceksin Dembele'yi

Ulan Giroud var birde Vardy'yi aldın. Alıp makatına mı sokacan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt