Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı veya en gec çarşamba açıklamazsa yandik zaten oyalar da oyalar

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamdan yana hiç bir beklentin olmasın kardeş. Bırak hissiyatına veya öngörülerine göre yorum yapmayı, adamın bizzat verdiği tarihler bile fos çıktı hep. Fosiller Aysal zamanında mangalda kül bırakmıyordu, mikrofonu gören adamı eleştiriyordu bu yalan makinasına karşı kimsenin çıtı da çıkmıyor.

Puel hala boşta gidin getirin . Pilav yemeyi birak pisuvar bekçisi. Dursun nereye gitse kurutuyor. Bu hala Fransa'Da Mİ Ya

yav puel gelse 2 sene hiçbir başarı kazamasa bu adama 2 sene boyunca kaç defa istifa diyiceksin?

puel örnek simeone de olur kloop da olur

Congo liginde ne topçular var fişek gibi mesala Cédric Ngulubi bu adamın peşine Monaco düşmüş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ya carole gibi 5 futbolcu daha getir ve buna karşılık 2, 3 milyon Euro para alan yerlileri elden çıkar bu zor bir iş mi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nampalys Mendy zu leicester city zu 15€

Sebep? İstikrarlı ve başarılı ve genç bir teknik adam. Ajax'ı 4 sene üst üste şampiyon yaptı. Futbolculuk kariyerinde de önemli takımlarda oynamış, önemli başarılar kazanmış saygın bir kişiliğe sahip.
Hayir kardes kismen okadar da basarili sayilmaz, Ajax taki basarisinin sebebi ligde tek bir rakibi olmalari yillarca oda PSV, son yila kadar da Ajax in kadrosu hepsinden daha iyidi. Oynattigi futbol ile insanin uykusunu getiriyor, Ajax taraftari bile sevindi gitmesine. Onun buyuk bir hoca olacagina inanmiyorlar burada.

Bu adamdan yana hiç bir beklentin olmasın kardeş. Bırak hissiyatına veya öngörülerine göre yorum yapmayı, adamın bizzat verdiği tarihler bile fos çıktı hep. Fosiller Aysal zamanında mangalda kül bırakmıyordu, mikrofonu gören adamı eleştiriyordu bu yalan makinasına karşı kimsenin çıtı da çıkmıyor.
Hele o Hamdi yasaman var ya onun ben...

Sofiane Bouffal ve Samuel umtiti zu Barça.

Hayir kardes kismen okadar da basarili sayilmaz, Ajax taki basarisinin sebebi ligde tek bir rakibi olmalari yillarca oda PSV, son yila kadar da Ajax in kadrosu hepsinden daha iyidi. Oynattigi futbol ile insanin uykusunu getiriyor, Ajax taraftari bile sevindi gitmesine. Onun buyuk bir hoca olacagina inanmiyorlar burada.

Alper ben haticeye değil, neticeye bakarım. :) 4 sene üst üste şampiyon yaptı mı? Yaptı. Az daha 5. kez şampiyon yapacaktı. Bu sene son haftada kaçtı şampiyonluk. Ajax taraftarının öfkesi bu yüzden olabilir. Ama çalıştırdığı ilk takım ve ilk teknik direktörlük deneyimi için başarısız demek yazık olur, günah olur. Üstelik Ajax'ın da öyle ahım şahım bir kadrosu yoktu bana göre.

FLOYD AYITÉ (BASTIA) li topçu için 2 milyon Euro isteniliyormus

Congo liginde ne topçular var fişek gibi mesala Cédric Ngulubi bu adamın peşine Monaco düşmüş

Kongo'lu mali'li olsun taştan olsun 100 tane getircen bunlardan içlerinden en az 10 tanesi sağlam çıkar bedavaya alırsın osmanlıspor daki aminu umar'ı samsunspor 30 Bin euro'ya aldı fener talip olmuş 6 milyon euro istemisler

Marcus Antonsson u bile Toulouse alacakmış arkadaş gelde kudurma

Alper ben haticeye değil, neticeye bakarım. :) 4 sene üst üste şampiyon yaptı mı? Yaptı. Az daha 5. kez şampiyon yapacaktı. Bu sene son haftada kaçtı şampiyonluk. Ajax taraftarının öfkesi bu yüzden olabilir. Ama çalıştırdığı ilk takım ve ilk teknik direktörlük deneyimi için başarısız demek yazık olur, günah olur. Üstelik Ajax'ın da öyle ahım şahım bir kadrosu yoktu bana göre.
Gercekten oynattigi futbol hic birseye benzemiyor, zaten Hollanda ligin kalitesi belli. Ajax PSV gerisi cop onlar icin. Neticede baya sampiyonluklari var ama oyle guzel futbolla olan bir sey degildi. Bizim ulkeye zaten gelmez roportajinda Turkiye ve Rusya ligleri benim icin uzak hedefler demisti. Teklif yapsak bile gelmez.

Ajax 5.5m odeyip kolombiya liginde genc forvet oyuncu aldi, adamlarda scout ekibi calisiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt