Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles nasıl kalıyor ya dursunun satmama ihtimali yok bence yine yalan sıktı

Para yok diye ağlıyorlar ama böyle transferler de yapıyorlar. Üstelik takımın stoperden ziyade orta saha ve forvete ihtiyacı varken biz takıma 6. stoper aldık. Gelecek sezon Avrupa'da oynamayacağız.

Galatasaray'da satılmayacak oyuncuları da açıklayan Özbek, "Chedjou, Muslera, Sneijder, Telles, Podolski'yi satmayacağız. Galatasaray omurgasını tutacaktır,

ÖZEL HABER - Bilal Kısa'nın menajeri Özkan Doğan: "Bize kimse bir şey sormadı. Bilal Bursa'ya gitmek istemiyor. Sözleşmemiz var. Kalacak"

Serdar Aziz: "Herkes benim Galatasaray'ı tuttuğumu düşünüyordu. Şimdi buradayım, güzel duygular yaşıyorum."

Serdar Aziz: "Bursaspor kulüp doktorlarının yanlış tedavisi nedeniyle sakatlığım uzadı, Milli Takım'la Fransa'da olamadım."

Bilal yerine Umut ya da Jem'i verin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz: Hedefleri büyük olan bir insanım. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray Kulübü için vereceğim.

Serdar Aziz: Dünya kulübü olan Galatasaray'da forma giyeceğim için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağım.

Hayirli olsun.

13509062_1194656693926357_3810369297668160477_n.jpg

Serdar Aziz: "İhtiyaç olursa forvet oynarım. Hava toplarında etkiliyim. Ertuğrul Sağlam beni 1-2 maç forvet düşündü"

sabri ugan derki serdar ihtiyaç halinde hangi mevkide oynayabilirsin Serdar Aziz:FORVET

Yeminle midesi bulanıyor insanın şu rezil transferleri gördükçe yahu almayın kardeşim adam insan.

Serdar Aziz: "Bursaspor kulüp doktorlarının yanlış tedavisi nedeniyle sakatlığım uzadı, Milli Takım'la Fransa'da olamadım."

Lan müzmin sakatsın.Her sene darbeye bağlı olmayan sakatlıklardan kaç maç kaçırıyosun hala başkasına bok atma peşindesin.Bakalım kaç maç kaçıracaksın kasık,adele sakatlıklarından

Birlo>Donk
Furkan>Jem
Sercan>Umud

Umud'u verseydiniz Hamza havada kapardı.Jem'i de bir şekilde iteleyebilirdiniz.

Transferler hesaba kitaba uygunmuş. O zaman ortasahaya 8-12, forvete 10-15 milyon euroluk adamlar alacağız gibi. Bu paralara kimler var acaba?

baska transfer yapacak miymis soyledi mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Donk Tarık umut olcan semih salih jose yasin bu oyuncular da gitti mi rahatlarız umarım bunlara kulüp bulunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt