Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat mutlaka kiralanmalı böyle bir imkan söz konusu ise.

Çok çok faydalı olur.
Sana yakıştıramadım Can, nerede o güzel parçaları seçen adam nerede bu futbolcuyu kulübümüze davet etmekte beis görmeyen adam.

dembele'yi getirin ulan.

basliycam serdar azizinize, emrah bassaniniza, emre guraliniza, vs.

Rodallega İstanbul da (resim var)

Satın Alma opsiyonu varmış 1,7 diye

Benim anlamadim biz neden futbolcu transfer edince adamlarin eski külübünden iki kati daha fazla para veriyoruz? hadi adam avrupada oynar star oyuncu olur ancak bu sekilde ikna edebilirsin ama süper ligden futbolcu alirkene misal eski külübünde 700bin euro kazanan adama biz neden 1.7 mio veriyoruz? 1milyon versek gelmiyecekmi yani? büyük ihtimal yüksek gösteriliyor alacaklari ki ordan komisyon kapiyorlar bu düseni kim ve nezaman kiracak merak ediyorum
Bak işte bunu ben de sürekli soruyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana yakıştıramadım Can, nerede o güzel parçaları seçen adam nerede bu futbolcuyu kulübümüze davet etmekte beis görmeyen adam.

Kulübümüzde görmekten memnuniyet duyacağım futbolcuların başında gelmekte renktaş.

Kendisine hayranlığım çok eskilere dayanıyor maalesef bu konuda fikrimin değişeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Sneijder i çok severim inşallah gitmez ama gitmek isterse de ağlayacak halimiz yok aslolan Galatasaray 'dır her zaman dediğim gibi ve her devrin,her güzel ve kötünün sonu vardır.

Özetle herşeyin hayırlısı yanlız Dursun ve şürekasının sonu bir zahmet zamanından önce olsun.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o fotoğrafa inanmayın yahu Ali Lukunku bile deseler inanırım hiç bir şey anlaşılmıyor

Resim var diyecegine resmi koysana musab

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodenin saçları uzun o fotodaki kısa saç. Her zenci şapkalıyı rode görüyorlarsa bilemem

Sent from my iPhone using Tapatalk

saka gibi koskoca Galatasaray'in hocasini irlanda ve isvec milli takimlari belirliyor.

yazik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt