Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu yavaştan transfere getirelim beyler.

Moussa Dembélé, libre et pisté par Monaco, serait proche de s'engager avec le Galatasaray.

bunun çevirisi şu imiş.monaconunda gündeminde ama Galatasaray dembeleyle çok ciddi olarak ilgileniyor

Konuyu yavaştan transfere getirelim beyler.

yok-ki_546169_m.jpg

ben hata yaptım ama sen tv başındasın ben burdayım diyor resmen tv başında kendine gülen hemcinslerine

oha kırmızı şeytanlar derken ne cilve yapms

Tovbe Tovbe kirmizi seytanlar derken gaza geldi

Bu adamin iligini kurutur yatakta :D

Ucumuz ayni anda yorum yazdik bu kiz icin. Sizi mi kiracam be renktaslar no problem :asd22:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son 2-3 sayfayi caps yapip "transfersizlikten sapitan taraftar " diye baslik koysan cuk oturur :D

Zivkovic 5 m € imza parası istediği için Benfica'ya transferi yatmış.

arklar isim var iyi nobetlar

VAy arkadas kucucuk cocuk bile 5m imza parasi ister olmus. UEFA bir el atsin su ise. Iyice kontrolden cikti

İleride o parayı en az 5'e katlama potansiyeli olan bir oyuncu için çok da uçuk değil aslında.

Fakat risk tabii.

Veren bulur yine de, belki Benfica bile verebilir.

Daha haZiran başındayız eylülde ne yapcaksın :-) bizim geleneklerimize ters haziran transferi :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene feciydi renktas. Hic unutmam. Hic bu kadar sinir bosalmasina sahit olmamistim. Bu sene onun gibi olmaz sanirim cunku hic olmadi dogru isimler ile ilgileniyor. Gecen sene sinek bile ucmuyordu. Ucan sinekte Guray Vural falan seviyesindeydi.

Son düzenleme:
Beyler karı kız muhabbeti yapmayın bu başlık Gsc ile özdeşleşmiş bir başlık. O yüzden halimize tavırlarımıza dikkat edelim. Bir daha öyle yorumlar görürsem rapor edicem.

Saygılar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt