Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan deme adam gibi konuş bu 1 senin ben mantığını . en bilindik örnek Diego Porto 7 milyona aldı 6 ya Werder Bremene saati Bremen 27 ye juventusa sattı şimdi Diego kötü oyuncumu oluyo Porto malmıs kötü oyuncuyu zararına satmis

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sattı en azından. bunu bize telles'in bonservisini düsürmek icin kasmak istiyor.

atlamayın her topcuya balıklama. bize daha üst seviye kanatlar lazım.

aydın renktaşımızın büyük emeklerle hazırladığı rodallega videosu forumdaki karşıtları tarafından şikayet edilmeseydi şuan yeni oyuncumuzun sezonda yaptıklarını tekrar gözden geçirebilecektik

Bu takıma yaptıkları bu kadar ortadayken hala Muslera'ya laf eden varsa vatan hainidir net

Ya jose ne zaman adam akıllı mc oynadı da gönderiliyor..adama melo görevi verirsen napsın adam...top tekniği olarak net olarak kötü 20 tane futbolcu var joseye göre.. yasin,olcan,balta,semih,sabri,umut,tarık gibi adamlar dururken bence iyi bir amc ve mc alternatifi olan joseyi az bir para için göndermek neden

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sattı en azından. bunu bize telles'in bonservisini düsürmek icin kasmak istiyor.

atlamayın her topcuya balıklama. bize daha üst seviye kanatlar lazım.
Her topcuya atladigimiz yok ucuza veya bedavaya giden adamlara çöp diyolar ona sinirim bozuluyo ramireze burda tapanlar var 3-4 sene önce iyiydi şimdi kötü diye gömülen josue ondan daha iyi durumda suan Ona sinirim bozuluyo

su takas islerini biraksinlar neymis josue hernan sonra elden cikarmaya yer ariyoruz böyle oyuncular icin.
para versinler tellesi alacaksalar.
biz her iste öyle zararmi edecegiz arkadas.

ben serdar azizi cogu yabanci oyunculardan iyi buluyorum.
tuturdunuz yabanci siniri diye, tamam tabiki yabanci pazara bakmak lazim.
ama 4 milyon serdar gibi oyuncuya cok degil.
1 2 sene sonra birdaha konusuruz bu konuyu ;)
Senin belli bir bütçen varsa ona göre transfer yaparsin abicim. İyi veya değil adam her sezon 10-12 maç oynamamiş ligde. Şimdi çikip öbür bölgelere bütçemiz fazla değil diyip ucuz ve kalitesiz oyuncu getirecekler. Maaşida 2 milyon euro Serdar'in. Biz bütçeyi düşürüyoruz sözde.:red: Bursa'da 3'te 1 ini aliyor bunun.

Sen doğru kaliteli oyuncu bulacaksin zaten. Nkolou var bonservissiz. kabak gibi duruyor. Biraz aklini çaliştiracaksin. Bizim yönetim soygun yapiyor

Her topcuya atladigimiz yok ucuza veya bedavaya giden adamlara çöp diyolar ona sinirim bozuluyo ramireze burda tapanlar var 3-4 sene önce iyiydi şimdi kötü diye gömülen josue ondan daha iyi durumda suan Ona sinirim bozuluyo

jose mi. 3.sınıf bir topcu icin sinirlerinin bozulmasına üzüldüm.

porto'da fazla forma şansı bulamayan sadece quintero'yu isterdim.

portonun bundan bir halt olmaz deyip gönderidiği bir diğer oyuncu olan castro da o kadar dandik bir oyuncudur ki , kazmatar donku sözleşmesinin tamamlanmasına 6 ay kala 2.5 milyon verdirecek kadar iyi bir futbolcu zannetmemize sebep olmuştur

jose mi. 3.sınıf bir topcu icin sinirlerinin bozulmasına üzüldüm.

porto'da fazla forma şansı bulamayan sadece quintero'yu isterdim.
Ya bizde isteriz tabi ki iyi adamlar josue hernaniyi Galatasarayin kapısından sokmam ama dursunun yapabileceği en fazla bu quintero'yu bnde isterim de telles +5 milyona belki bırakır Porto :)

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz kardeş

Burası fikirlerini açıkça belirtebileceğin bir ortam

Muslera ve Sneijder'i istememek seni Fenerbahçeli yapmaz
Allah aşkına çalıştığın yer gelip sana yarı fiyatına çalışacaksın durum bu dese naparsın? Bu adamların ekmek yediği alanda futbol kimse kusura bakmasın. Yaptıkları da ortada. Bir kişiyi eleştirirken empati yapın empati. Onlar senden benden önce indirim yaparlar merak etme ama gidip onlarda %40-%50 indirim beklersen sonra gidip biz indirim bekledik yapmadılar diye taraftarın önüne atarsan işte orda adama dur derler

musleranın yedıgı gollerıde gorduk bu sene hic övmeyin

Senin belli bir bütçen varsa ona göre transfer yaparsin abicim. İyi veya değil adam her sezon 10-12 maç oynamamiş ligde. Şimdi çikip öbür bölgelere bütçemiz fazla değil diyip ucuz ve kalitesiz oyuncu getirecekler. Maaşida 2 milyon euro Serdar'in. Biz bütçeyi düşürüyoruz sözde.:red: Bursa'da 3'te 1 ini aliyor bunun.

Sen doğru kaliteli oyuncu bulacaksin zaten. Nkolou var bonservissiz. kabak gibi duruyor. Biraz aklini çaliştiracaksin. Bizim yönetim soygun yapiyor

nkolou imza parasi istemicekmi senden maliyeti ayni rakamlara gelecek.
kanayan yaramiz stoper bölgesi, chedjou hakan ile 6 ci olduk bu sene.
serdar aziz kaliteli oyuncu 4 miylon az bile az sabir et 1 2 sene sonra birda konusuruz bu konuyu bariscigim.

Son düzenleme:
Allah aşkına çalıştığın yer gelip sana yarı fiyatına çalışacaksın durum bu dese naparsın? Bu adamların ekmek yediği alanda futbol kimse kusura bakmasın. Yaptıkları da ortada. Bir kişiyi eleştirirken empati yapın empati. Onlar senden benden önce indirim yaparlar merak etme ama gidip onlarda %40-%50 indirim beklersen sonra gidip biz indirim bekledik yapmadılar diye taraftarın önüne atarsan işte orda adama dur derler

asgari ücretmi alıyor kardeş acındırma adami en az 2m alır!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt