Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.560
- 2.296
- 1.198
Selçuku dillemen senin ne kadar futbol zekan olduğunu göstermiş oldun.Noldu birsey mi oldu? Alinti yaparken mantikli birsey yaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuku dillemen senin ne kadar futbol zekan olduğunu göstermiş oldun.Noldu birsey mi oldu? Alinti yaparken mantikli birsey yaz.
Gelecek ilk alıntıda öncelikle neden Sinan yerine Bruma sorusunu bekliyordum ama Telles'e cevap vereyim, Carole'ü de beğeniyorum Telles'i de. Aslında seçim yapmakta inanılmaz zorlanıyorum diyebilirim. Zaten sezon içerisinde form durumları, kart cezaları, sakatlıklar yaşanabildiğinden tercih yapmak daha kolay olacak ama aynı form seviyesindeki Telles ve Carole'den Telles %50.1 olarak çok az daha ağır basıyor bende çünkü oyun stili olarak Telles gibi oyuncuları izlemekten daha çok zevk alıyorum. Ama dediğim gibi Carole oynasa da olur onu da beğeniyorum.
Selçuk konusunda haklısın. Selçuk'un kesik yemeyeceğini ben de biliyorum ama benim olmasını istediğim bu. Allah hiçbir oyuncuya vermesin ama belki Selçuk sakatlanırsa ve dönene kadar Dzemaili-Song ikilisi iyi uyum sağlarsa Selçuk formayı geri alamayabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selçuku dillemen senin ne kadar futbol zekan olduğunu göstermiş oldun.
Guzel transferdembele zu a. madrid
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol zekayla ne alakasi var??? Biraz objektif olsan dedigimi anlarsin, hangi takimda gorulmus bir yeni teknik adamin gelipte takimin kaptanini yedek birakmasi, neyin kafasini yasiyon? Bende selcuk'un yerine transfer isterim, ama selcuk'un yeri garanti oldugunu hala ogrenemediysen yazik, selcuk'u yedek kulubesinde sen daha cok beklersin.
AslanağzıBeyler Galatasaray ile ilgili bir Twitter hesabı açmayı düşünüyorum isim önerebilecek olan var mı?
dembele zu a. madrid
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamit gelirse anası avradı kalmaz gerçekten söylüyorum çöp bile almam seneye 1 maç bile izlemem rızıkçı adi herif nasıl bu adam kalabilir ya nerede adalet 3 senede 50 60 trilyon para yedi bi gram top oynamadan hala sabriye laf ediyoruz şu hamit denen adi takımda kalmamalı
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi