Kerim Şahin
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2015
- 2.031
- 252
- 543
Bize gelse körelirBulurlar ama bu da iyiydi renktaş.
Biz alsak hayır demem yani.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelse körelirBulurlar ama bu da iyiydi renktaş.
Biz alsak hayır demem yani.
Bize gelse körelir
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro olmamış.Transfer
Bruma-Ramirez-Sinan
Sneijder-Neustader
Carole-Transfer-Chedjou-Linnes
Muslera
Res: A.Uysal, Telles, Koray, Torje, Volkan P., Bilal, Transfer
Gelenler: Torje, Neustader, G.Ramirez, Stoper, 2x Yedek, 1xSantrafor
Gidenler: Selçuk, Podolski, Jem, Tarık, Hamit, Cenk G., Yasin, Emre Ç., Umut B., Umut G., Semih K., Ontivero, E.Adili, R.Donk, Sercan Y., Furkan Ö., S.Dursun, O.Kayar
-Gidenler'den açılacak tahmini maaş bütçesi 15 Milyon €
-Gidenlerin bonservis ücreti kazandırabileceğini zannetmiyorum ne yazık ki...
-Galatasaray'ın mevcut tahmini transfer bütçesi 5-7 Milyon €
-Gelenlerden muhtemel bonservis ödenecek olanlar Stoper, Santrafor, Torje'nin durumunu bilmiyorum. Tahmini gereken bütçe 7-8 Milyon €
-Kulübe transferleri akıllı bir politika izlenirse eldeki çöpler kullanılarak cüzi miktarlara halledilebilir
Galatasaray'ın şu andan itibaren izlemesi gereken politika yukarıda ki gibidir. Normalde borç batağına saplanmış, şişik kadrosu olan kulüpler buna benzer planlamalar ile bu süreçlerden sıyrılmaya çalışırlar. Eğer ki yeni kurulan kadroda özellikle genç oyuncular iyi performans gösterirse ve şampiyonluklar elde edilirse ileride borçları ödeme yolunda çok sağlam işler yapılabilir. Futbol bu açıdan bakıldığında şirket idarecilerinin yönetemeyeceği bir alandır. Futbolu bilmeden, futbol ekonomisi yapılandırılamaz.
-Yönetimde futbolu bilen kişi sayısı = Bilinmiyor veya 0
-Yukarıda ki planlama ile çalışabilecek makul teknik direktör = Gündemimizde yok
-Galatasaray'ın mevcut yönetim ve Kulüp iç tüzüğü ve delegeleri ile gelecekte başarı yakalama şansı = %0, 51231251231
İyi akşamlar.
serdar dinçbaylı :''denayer 1 sene daha Galatasarayda kiralık oynayacak''
fanatiktvAllahına kurban nerde dedi bunu
fanatiktv
fanatiktv
:redface-13: