Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Ivanovic Bastos Carole
Song Selçuk
Podolski Sneijder Ljajic
Dembele

Ben olsam böyle kurardım takımı
Eto da alınabilir dembele ile değişirler

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaston Ramirez ilk 11 de bakalım son durumu nasılmıs

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

G ramirez oynuyo uruguayda izleyelim bakalim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar dinçbaylı :''denayer 1 sene daha Galatasarayda kiralık oynayacak''

Caceres , ramirez ve muslera uruguay cetesi sahane olur

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Ben anlamadım ki kanatlara Emrah Başsan mı geliyor, Ramirez mi geliyor, Troje mi geliyor, Reyes mi geliyor, her haber herkesle anlaştık yönünde..Siz yinede Emrah Başsanı yazında kadrolara sonra katliam felan çıkmasın:)

İşin ilginci, senin forvetin defans göbeğin ve Melonun yeri boşken bu kadar kanat oyuncusu ile ilgilenmek neyin nesi? Al Song, Rus Defans, Eren+Dembele bu transferler biter, şeyşu yasin olcanı gönderirsin, bir tanede sözleşmesi biten bir kanat oyuncusu alırsın bu ramirez olur troje olur zaten elinde poldi, sinan, bruma gibi kanatlarda kullanacağın silahin var, ligi 6 bitirmişin ama gol atmakta sıkıntı çekmemişin, senin önceliğin gol yememek yeni Melonun yeri artı defans göbek..inş şu iki transfer bir an önce biter.

Transfer
Bruma-Ramirez-Sinan
Sneijder-Neustader
Carole-Transfer-Chedjou-Linnes
Muslera

Res: A.Uysal, Telles, Koray, Torje, Volkan P., Bilal, Transfer

Gelenler:
Torje, Neustader, G.Ramirez, Stoper, 2x Yedek, 1xSantrafor

Gidenler:
Selçuk, Podolski, Jem, Tarık, Hamit, Cenk G., Yasin, Emre Ç., Umut B., Umut G., Semih K., Ontivero, E.Adili, R.Donk, Sercan Y., Furkan Ö., S.Dursun, O.Kayar

-Gidenler'den açılacak tahmini maaş bütçesi 15 Milyon €
-Gidenlerin bonservis ücreti kazandırabileceğini zannetmiyorum ne yazık ki...
-Galatasaray'ın mevcut tahmini transfer bütçesi 5-7 Milyon €
-Gelenlerden muhtemel bonservis ödenecek olanlar Stoper, Santrafor, Torje'nin durumunu bilmiyorum. Tahmini gereken bütçe 7-8 Milyon €
-Kulübe transferleri akıllı bir politika izlenirse eldeki çöpler kullanılarak cüzi miktarlara halledilebilir

Galatasaray'ın şu andan itibaren izlemesi gereken politika yukarıda ki gibidir. Normalde borç batağına saplanmış, şişik kadrosu olan kulüpler buna benzer planlamalar ile bu süreçlerden sıyrılmaya çalışırlar. Eğer ki yeni kurulan kadroda özellikle genç oyuncular iyi performans gösterirse ve şampiyonluklar elde edilirse ileride borçları ödeme yolunda çok sağlam işler yapılabilir. Futbol bu açıdan bakıldığında şirket idarecilerinin yönetemeyeceği bir alandır. Futbolu bilmeden, futbol ekonomisi yapılandırılamaz.

-Yönetimde futbolu bilen kişi sayısı = Bilinmiyor veya 0
-Yukarıda ki planlama ile çalışabilecek makul teknik direktör = Gündemimizde yok
-Galatasaray'ın mevcut yönetim ve Kulüp iç tüzüğü ve delegeleri ile gelecekte başarı yakalama şansı = %0, 51231251231
İyi akşamlar.​
Kadro olmamış.

rikerink hocam ile total futbol oynayacagiz gelecek sezon

stoper diye neusdateri alacağımıza vizcarrandoyu alalım daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt