Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Kararımı verdim
Rieking td olmalı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Başarısız olursa kabak başına patlar. Bari altyapıya doğru düzgün biri gelmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kararımı verdim
Rieking td olmalı
Kazıkların efendisi Salih Dursundan nasıl kurtulacaz gençler onu tartışalım.
Hali sahadan bi adam getirsen salihten daha faydalı olur hanzonun biri bu kisiliksiz herifte ne buluyolar anlamıyorum buna lisans çıkaranin da futbolcu olmasına vesile olanın daKazıkların efendisi Salih Dursundan nasıl kurtulacaz gençler onu tartışalım.
Transfer teklifi oldugu soyleniyor.
Reyiz onu bırakta bugün kaç hatun tavladın.Adana'nın başkanı yalanlamış diehardunalaysaldash
Başarısız olursa kabak başına patlar. Bari altyapıya doğru düzgün biri gelmişti.

Reyiz onu bırakta bugün kaç hatun tavladın.
Patlayacak kabak kalmadı koca kulüpte
Kaybedecek birşeyiniz yok. 6. Olduğumuz sezonda , tarihimizin en çok gol yediğimiz sezonda bize kupa kazandırdı. Son haftalarda takımı toparladı azda olsa. Kesinlikle şansı hakediyor
Kankayız ya güzel kızlar bana çirkinler çükrüye ayarlıyorum.şükrüyle nasıl bir samimiyetiniz var adamın tavladığı kızları sorduğuna göre kankasısın?
yalniz riekerink'in neustaedter ile song'u veto ettiği söyleniyor.
geçen sene benzer haberler hamza için çıktığında sövüyordunuz valla.
Gecen sene hamza nin aciklamarini unuttun herhalde hemen. Milletin sovmesinin nedeni o irkcinin aciklamalari idi. "Hazir yabanci yerine yerli oyuncuyu tercih ederim" "melo yerine hakan balta oynar" diye sabaha kadar gider.yalniz riekerink'in neustaedter ile song'u veto ettiği söyleniyor.
geçen sene benzer haberler hamza için çıktığında sövüyordunuz valla.
song'u evren göz, neunstadter'i nevzat söylemiş.böyle bir haber çıkmadı ayrıca riekerink kim ya?
benim değinmek istediğim esasen farklı bir nokta idi. riekerink serdar ile emrah transferlerini veto etmiyor ama song & neunstadter'i mi veto ediyor yani? riekerink serdar ile emrah'i tanımıyordur bile.Gecen sene hamza nin aciklamarini unuttun herhalde hemen. Milletin sovmesinin nedeni o irkcinin aciklamalari idi. "Hazir yabanci yerine yerli oyuncuyu tercih ederim" "melo yerine hakan balta oynar" diye sabaha kadar gider.
Semih Kaya su an futbolu biraksa, Türk stoperlerin 90%´nindan daha kariyerli olacak.
Kadroda 41 tane sözleşmeli oyuncumuz mevcut ve bunların en az 20 tanesi hiçbir şekilde oynamıcak, yararlanmıcaz adamlardan oluşuyor, bunun üzerine bizim akıllı yönetim Sabri,hamit ve Emrah Başsan gibi adamları eklemeye calışıyor ki vah ki ne vah
edit: Serdar Azizle birlikte 42, Sabri Hamit ve Emrahla 45 oyuncu ediyor, bursaya gidenler acıklansa iyi olur
F.Muslera
Cenk G.
E.İşcan
İsmail Ç.
A.Uysal
S.Kaya
Chedjou
H.Balta
K.Günter
Emre Can
L.Carole
Tarık Ç.