- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi ekonomiyi anladim cok saol. Mercedes arabayi satip yerine 2 tane Sahin araba almak daha mantikli.
yakacağın kınalar hazır mıSneijder gidiyomuş galiba
Yalnız udinese Porto olma yolunda ilerleriyo iyi paralara satabilecegi çok oyuncusu var biz bole oyuncuları bulamıyoruz arkadaş
Widmer (23) Bruno fernandes (21) andrija balic (18) stipe perica (20) Emmanuel badu (25) ryder matos (23) gaspar iniguez (22) Nico Lopez (22)
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Porto olması için biraz daha zamana ihtiyaclari var da evet biliyorum bunları paso birbirlerine oyuncu gönderiyolarolma yolunda değil dünyada zaten iki var bu şekilde porto ve udinese ayrıca udinesenin sahibi ispanyada granada ve ingilteredeki watford kulüplerininde sahibi aldıkları oyuncular bu 3 kulüpte oynuyor kadrolarında oyunculara bakarsınız çoğu bu kulüplerde oynamış mesela gabriel torje udinese ardından granada ordan ülkemize.
Hernani emrah başsan ikisinin isminin yan yana anilmasi bile futbola hakarettirEğer porto telles karşışığında Hernaniyi vercekse ben kabul ederim. Olympiakosun bu sene 7-8 maçını izledim çok iyi bir adam. Önceki sene campell ne katkı verdiyse onlara bu senede hernani aynı görevi üstlendi. Ama oly neden sözleşme uzatmadı anlamadım. Emrah başsandan felan çok çok iyi bir futbolcudur hernani. Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta da görev alabilir. Arda gibi kanat değiştirince performansı düşenlerden değildir. Her iki kanattada rahatlıkla oynar. Sol oynadığında bitiriciliği yok daha yüksektir
Yiğ-İT geri dönmüş.
Bari güzel karsiladiniz mi kendisini?
Bu arada ne alip veremediginiz var bu cocuklar ben mevzuyu bilmiyorum![]()
Yiğ-İT geri dönmüş.