Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'in kalmasi demek Orhan Atik demek. Gecmis olsun, sezon ortasinda kovulabilir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Riekerink kalirsa buyuk risk almis oluruz, adam hayatinda hic A takim calistirmamis, oyuncular tarafindan seviliyormus, 2-3 yenilgi sonrasi bakalim oyuncular hala sevecek mi, sezonun ortasinda hemen A takima yollanir...

umarim alp yalman ozbek kardesleri ikna edip iyi bir teknik direktor getirir bu hafta

1 hafta sonra takim toplanacak ama teknik direktor yok :D

Rikerink kalmasın andone gelmesin istemezük

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu saatten sonra ligi bilmeyen td olmaz
Jor olacaksa da iyi bir teknik ekip kurulmalı
orhan atik ve ayhanla olacak iş değil bu

Riekerink kalirsa buyuk risk almis oluruz, adam hayatinda hic A takim calistirmamis, oyuncular tarafindan seviliyormus, 2-3 yenilgi sonrasi bakalim oyuncular hala sevecek mi, sezonun ortasinda hemen A takima yollanir...

umarim alp yalman ozbek kardesleri ikna edip iyi bir teknik direktor getirir bu hafta

1 hafta sonra takim toplanacak ama teknik direktor yok :D
Riekerink hoca şüphesiz iyi hocadır.FT gibi karaktersiz değil.

Riekerink'in en büyük sıkıntısı oyuncu değişiklikleri idi. Sıkı bir yardımcı şart. Ayhan'la filan olmaz o iş.

Linnes, Bruma ve Sinan'da ısrar etmesi en büyük dileğim.

Ha bir de Riekerink olacaksa hoca, SNeijder reis de kalacak demektir.

Alp yalman yarın istifa etse keşke dursunun sona yaklaşsa Çapsız herkesi soğuttu

Hamza'ya kızmıştım ama Sigthorsson gibi topçu lazım bize,2-3 izlandalı topçu olmalı takımda kalpten canı pahasına oynuyor adamlar,stopere Ragnar,orta sahaya Bjarnason şahane olurdu

Twitciler olmasa sighortssonn ve Niasse ile şov yapıyorduk şimdi.

Bilal Kısa, Furkan ve Sercan ile yollar ayrıldı. Oyuncular kariyerlerine Bursaspor'da devam edecek. (NTV Spor)

Arkadaslar bu andone iyimi?milli maclar disinda tanimam etmem adini hic duymadim,romanya milli takimdaki performansi pek ölcü degil benim icin,üc milyonluk teklifimizi kabul etmemisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt