- 2 Temmuz 2011
- 140.088
- 60.178
- 5.628
bana göre iyi herkes alınsın.ben topçunun iyisine doymamElazigda Hamidou varken 1 milyon euro ya alinacak niye zor transferlerin pesinden gidiyoruz anlamiyorum. Yanina bi de MVila yi al yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana göre iyi herkes alınsın.ben topçunun iyisine doymamElazigda Hamidou varken 1 milyon euro ya alinacak niye zor transferlerin pesinden gidiyoruz anlamiyorum. Yanina bi de MVila yi al yeter.
Elazigda Hamidou varken 1 milyon euro ya alinacak niye zor transferlerin pesinden gidiyoruz anlamiyorum. Yanina bi de MVila yi al yeter.
Tabiki cepleri doldurmak lazim. Hayat pahali.Komisyon kazanacaksin Hamidou gelirse herhalde :38573:
song sakat diyolar,keza sandro da sakat..diğer isimlerden m'villaya evet diyorumSong, M'Vila, Lassana Diarra, William Vainqueur, Sandro - uygun fiyata alabilecegin ust seviyede önliberolar... bunlar delaney, andone'yi falan nerden buluyorlar
sen dua et Delaney'i alabilsinler diğer isimlere Dursun'un çapı yetmez Delaney bile şüpheliSong, M'Vila, Lassana Diarra, William Vainqueur, Sandro - uygun fiyata alabilecegin ust seviyede önliberolar... bunlar delaney, andone'yi falan nerden buluyorlar
Bruma ile sagli solu oynayip forvet hattini podolski dembele ve yedekemre gural yapinca saglam olur , zira podolski forvette kanattan daha yararli ve verimlipione sistoyu da alın lan
Ön liberoya alınması gereken futbolcu:
![]()
30m euro biglia![]()
En az 6-7 isterler diye tahmin ediyorum 2,5 gibi bi rakama gelirse çok iyi transfer olur acaba sneijder gidicimi 4-4-2'ye mi dönüyoruzKopenhag 3m istiyor ve biz 1.5 veriyorsak 2.5m gibi biter bu is