Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap'ı kapatıyorum anahtarı çıkarmadım. Yalancı başkan gelirse yardımcı olun bulamaz o anahtarı :atess:

Kap'ı kapatıyorum anahtarı çıkarmadım. Yalancı başkan gelirse yardımcı olun bulamaz o anahtarı :atess:
Uykum kaçtı baskanimizin dursun olduğu halde bekliyorum Belki kap'a biri düşer diye ulan bizim gibi cefakar taraftar varmı :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bu yonetimle hic tadi tuzu yok maçların,bari Bruma ile Linnes'i kazansakta azcık heyecan yapsak.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altaylı neler söylemiş öyle Milli takım için yav.

İzlandan'in nüfus durumu:DD

Cl-2XOZWYAE2tA4.jpg

Psv bruma'yı istiyosa takasa girelim locadia olur de jong olur gaston pereiro olur lestienne olur maher olur van ginkel olur :)

Dursun Kasimpasa'nin baskani ile görüsüyormus eren derdiyok transferi icin

Donk+Tarık+Olcan+Yasin+Umut=Eren

Her iki taraf için de oldukça hoş bir takas olurdu doğrusu.

Eren+Rodallega ile 3-4 çöpten kurtulma planı olabilir,ama bu ikili bizim forvet açığımızı giderir mi

Eren için 2.5+Umut+Olcan
Visca için 3.5+Tarık+Yasin
Rodallega için 1.5+Donk
Gidecek 7.5m euro takasta gönderdiklerimizin maaşı zaten

Başka türlü çöpleri göndermeyiz Donk Umut Olcan ile Belediyespor olacağıma bir de Eren,Visca,Rodallega ile denerim

7.5m'yi elimizdeki çöplere verirp hem yeni çöp almam hem de elimdeki çöplerden kurtulurum. Tabii bundan sonra yeni çöp almamaya özen gösteririm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uykum kaçtı baskanimizin dursun olduğu halde bekliyorum Belki kap'a biri düşer diye ulan bizim gibi cefakar taraftar varmı :)

kesinlikle yoktur renktaş.
başkan:yalancı
yönetim:vasıfsız
T.D.:belirsiz
Futbolcular:umursamaz
Taraftar:Aşık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt