Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele gelmediğine göre sergen kardeşimizin 1 ay dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum..

1d60a7c9cabd3e629f61811cc5f17fd8.jpg

Yeni hocamiz hayirli olsun

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

fener naniyi satmış 8,5m valencia'ya iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim

Dembelenin neyi zordu adama celtic en fazla 600 bin euro maaş verir bu kulupten hakkaten bir yol olmaz
neyi zordu biliyomusun seyahatlar ikna etme çabaları böyle uğraşmaya değermi git kasımpaşa kulübü tesislerine orda görüş başkanıyla al hiç ingiltere falan gitmeye gerek yok bu kadar vizyonsuzlar siz düşünün .mehmet özbek kim ya ondan cacık olmaz dursundan hiç olmaz

şimdi beni gsstore dan aradılar isminiz baskılı atkı vs. 59 tl almak ister misiniz?

- "dursun özbek yönetimde olduğu sürece çöp dahi almam" dedim.

eminim sizleri de arayacaklar

şimdi beni gsstore dan aradılar isminiz baskılı atkı vs. 59 tl almak ister misiniz?

- "dursun özbek yönetimde olduğu sürece çöp dahi almam" dedim.

eminim sizleri de arayacaklar
Beni aradilar 10 gün önce onlar dolandirici renkdas klüp bir ara aciklama yapmisti bende agzima ne geldiyse saydım.

Dursun Özbek: "Taraftarımız rahat olsun. Önümüzdeki hafta teknik direktör konusunda somut gelişmeler olacak. 4 aday ile temaslar var."

22 Nisan söylemi.

Prensipte anlaşılan Rodallega, istediği ücreti 1.2 M €'ya düşürdü. Tek pürüz; 220.000 € menajerlik ücreti. (Fotomaç)

Ben böyle yönetimin varya
Teknik tirektör yok
Başkan yok
Transfer yok
para yok
başarı yok
scout,kondisyoner yok
mali ktiterler sağlanamıyor

Aha burdanda diyorum dursunla bu yıla girerim en iyi ihtimalle 10.yuz at reze bekle dursunla seneye beşlaıpta 10.luktan iyi bitirirsek birdahada birşey yazmam burda

Bunların yapacağı transferedende bir bok olmaz gene gidip serdar rodallega gibi adamlar alırlar
Bari Bruma+Sinan'ı takımda tutabilseler

alp yalmanın annesi vefat etmiş toplantı perşembe gününe ertelenmiş beyler

alp yalman 100 yasında annesi kac yasındaydı acaba,allah rahmet eylesin

2.kampa yetisir hoca

Göztepe, Galatasaray'ın genç stoperi Emre Can Coşkun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

alp yalmanın annesi vefat etmiş toplantı perşembe gününe ertelenmiş beyler

alp yalman 100 yasında annesi kac yasındaydı acaba,allah rahmet eylesin

2.kampa yetisir hoca

Ne olacaktı sanki renktaş

Daha zamanımız var, paramız da yok zaten, evlatlarımız ve Riekerink ile devam etme kararı aldık deyip pilavlarını yiyip toplantıyı bitireceklerdi

Herşey çok güzel olucak başkan dursun hoca rikerink oyuncu kadrosu hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt