Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA remktaşlar tramsfer vay mı

resized_f9bce-5984759a1.jpg

Bu şimdi hapiste di mi

Galatasaray, Telles için 7 M € + Josue'yi istiyor. Porto ise 6.5 M € veriyor. (A Bola)

CmDRAT_WkAABr6E.jpg

Sinirlenmeyin diyorsunuz da tamam sinirlenmeyelim ama insan kendini tutamıyor..

Arkadaş yabancı sınırlaması kalktı değil mi ? kalktı.. Ne diye kalktı ? yerli yatalaklar milyon eurolar almasın diye..

Kardeşim madem paran pulun yok Uefa'nın mali denetimindesin.. NBeden Serdar Aziz'e 5 milyon euro veriyorsun yıllık 2 milyon euro veriyorsun.. yok galibiyete para yok beraberliğe para..

O zaman neden mağlubiyetde ceza kesmiyorsun.. adam 4 yıl duracak s..p soğana çevirecek bizi..

Çıkar dersin ki paramız yok mali denetimdeyiz genç isimler alacam transfere 5 milyon euro ayırdım de.. kimse sana bişey demezdi çapsız otelci..

Bu çapsızı Abd'nin başına koysalar 1 yılda suriye ye çevirir orayı..

Josue denen salağı beleş bile getirirlerse ağır bi küfrü hak ederler. O adam kadar ne oynadığı belli olmayan, hiç bir işe yaramayan bir topçu yok

alp yalmanın annesi vefat etmiş toplantı perşembe gününe ertelenmiş beyler

alp yalman 100 yasında annesi kac yasındaydı acaba,allah rahmet eylesin

2.kampa yetisir hoca
Yanlis hatirlamiyorsam 1912 yada 1913 dogumluymus annesi. 104 yasinda yani. 60-70 arasi yasam suresi olan ulkede cok ilginc

Galatasaray, Telles için 7 M € + Josue'yi istiyor. Porto ise 6.5 M € veriyor. (A Bola)

CmDRAT_WkAABr6E.jpg

Anlamadim josue nerde oynayacak, yedek kulubesini isitmaya mi geliyor? Yedek kulubeye iyi oyuncular da lazim ama eger telles'i veriyorsan karsiliginda bari ilk 11'de oynayacak oyuncu isteyin.

Josue denen salağı beleş bile getirirlerse ağır bi küfrü hak ederler. O adam kadar ne oynadığı belli olmayan, hiç bir işe yaramayan bir topçu yok

kanat oyuncusu degil üstelik. son derece lüzumsuz bir transfer olur. fabiano ba seviyesinde bir hamle olur.

porto'da öküz gibi para varken hala söyle sacma sapan satici rolünde takiliyorlar.

hala stoper sag bek ön libero sag kanat ve forvet gerekli takima. serdar aziz ilk 11 oyuncusu olamaz..

turk futbol tarihinin en kötü baskaniyla karsı karsıyayız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transfer bekliyor bazıları bide. Galatasaray olduğu yerde herzaman bir umut vardır tabiki de bir dursun Özbek eklentisi işin içine koyduğumuz an bu herzaman kelimesini sil. .sil arkadaş siiiil.

Hoca yok. Böyle amatörlük ben bu zamana kadar yer yüzünde görmedim arkadaş. Varmı aylardır hocasız olan bir başka kulüp bu seviyelerde?

Aslolan Galatasaray !!!

Tamamen futboldan soğudum. Euro 2016 maçlarını bile izlemedim. Benden bu kadar...

Açık açık saboteye şahit olmam. Elimdende bir b.k gelmiyor.

Hepsinin abv

S.A transferindeki komisyon olsun , Emre Can Coşkun'un satıldığı miktar olsun hakkımı helal etmiyorum.

Beni bu derece futboldan soğutanların hepsinin abv

Umarım sizden çıkar bu yaşattıklarınız. Dursun sadece piyon. Sorun kongredeki kansız hainler yedi bitirdi Galatasarayı

Türk futbolundan bir b.k

Bizde mal gibi bu tiyatroyu izlemek için çalıştığımız paralarla digitürk alıyoruz. Yazıklar olsun bana

İzlemiyorum lan. Alın sizin olsun bu rezalet ortam. Gidin istediğiniz kadar komisyon yapın , soyun , sabote edin.

Hadi Allah'a emanet olun beyler

Size tek tavsiyem buralarda yıpranmayın. Buralarda ümitlenmeyin. Bedavaya dembeleyi alamayanlardan ne bekliyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
ve bir terimciyi kaybettik ışıklar içinde uyu VOLKAN gsc ve ktb emeklerini unutmayacak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt