Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doumbia Basel'e Dembele Celtic'e gitti . Yani ikisini de rahatlikla alabilirmisiz . Ikisi de rahatlikla ilk 11 oynardi . Yine sicmisiz .

yabancı oyuncu da gelmez artık ülke yine kaosda

Kapatın nöbeti anasını satayım ülke ülke değil ki yabancı oyuncu ne diye gelsin böyle zart zurt bomba patlayan ülkeye başka ülke mi kalmadı deyip gelmez ki ben olsam ben de gelmem..

Moderatör tarafında düzenlendi:
4e2afce02f2e3571f5b7d30d00639dbc.png

alalim

Azcık ümidimiz vardı dünkü hava alanı olayından ona kimse gelmek istemez artık ülkeyi tayyip futbolu tüpü yedi bitirdi bizide dursun Bermuda şeytan üçgeni budur işte allah sonumuzu hayir etsin

Dursunun maksimum yapabilicegi kadro

Muslera
Lines chedjou serdar Carole
Selçuk dzemaili
Sinan sneijder bruma
Podolski

Yedek
Andone,sabri,semih,Koray,hakan,yasin,Olcan

Daha fazlası olmaz dursunla

eldeki cöplere yol verilmeli, bonservisi ellerine verirsin, alacak paradan bir kismini da verip gönderirsin, onlarin yerlerine alt yapidan en iyi oyuncular kimse doldurursun, sonuc olarak daha karli cikarsin, bu cocuklar cok düsük rakamlarla oynuyor, kadro olarak da pek birsey fark etmiyecek sonucta o cöp dediklerim ya kadroya giremiyor yada ancak türkiye kupasinda oynuyor.
bunun sayesinde bir iki tane oyuncu kazanirsak bize bonus olur.

Cünkü diger türlü o cöperli elden cikarmak imkansiz, dersiniz takasla kulanak, busefer takazla transfer yapinca alacagimiz oyuncunun bonservisi yükseliyor, sonuc olara hemi almak istedimiz oyuncun parasini ödüyoruz hemide takasla göndermek istedimiz oyuncularin alacagi paralarin büyük bir bölümü bizim karsiliyoruz.

Derseniz daha ne olsun bir tasla iki kus vuruyoruz, malesef öyle olmuyor cünkü bonservisi ile aldimiz futbolcu takima ne level atlatiyor nede toplamda maas tablosunu düsürebiliyor, ayni serdar aziz transferinde oldugu gibi. takim ne gercek anlamda güclendi nede maas tablosunda bir düsüse gectik serdar gönderdimiz 3 oyuncunun toplam maasindan fazla kazaniyor.

jeff hendrick diyolar?nasıl oyuncu? 2 milyon avrodan söz edilyo...

Resmi sitedeki yazıyı yanlış mı yorumluyorum acaba? Riva'yı mı elden çıkarmışlar?

Şerefsizler tam da açıkladıkları günü bulmuşlar az tepki gelsin diye. Devlete peşkeş çekecekler güzelim yeri. Allahınızdan bulun yeter artık duygularımızla oynadığınız.

Dah gecen bir arkdas bunu yazmamismiydi? RTE bu ihaleyi nihata verecek diye ve biz floryadan rivaya gececiz diye? dogruymus yani ozaman

Protokol imzalanmis , muhtemelen bir on anlasma , genel kurulun onayina gelecektir, duruma gore bakilir onaylanir veya reddedilir ,fakat ada konusunda yonetim cok oy kaybetti ,beklemedikleri bir sonuc cikabilir

Protokol imzalanmis , muhtemelen bir on anlasma , genel kurulun onayina gelecektir, duruma gore bakilir onaylanir veya reddedilir ,fakat ada konusunda yonetim cok oy kaybetti ,beklemedikleri bir sonuc cikabilir

Akli olan genel kurulda bu dursuna onay vermez , dursunun gercekten baskan olma amaci buydu rivayi ihaleye vermek ve bunun sayesinde büyük pastadan pay koparmak. sonrada istfa mi eder erken secime mi gider bilmiyorum ama gidecegi kesindi, ama olurda onay cikmasa dursun ozaman büyük ihtimal secime gider cünkü menfati icin birsey kalmamisdir o vakit

Bu haberden anladigim anlasma aysalin yapmaya calistigina sonuc olarak benzerken ,yontem olarak biraz farkli . ama ayni kapiya cikiyor

genel kurulun hakim dusuncesi ise taa zamaninda polatin dedigi gibi "bu degerler yagmurlu gunler icin saklanmali ,elde tutulmali" , bu yuzden hangi yonetim olursa olsun o onayi alabilmek icin oldukca duzgun ve inandirici , ikna edici seyler sunmak zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt