- 2 Temmuz 2011
- 140.094
- 60.181
- 5.628
Galatasaray Fulham'la sözleşmesi biten Moussa Dembele'ye 1.9 milyon euro teklif etti ve Dembele bu teklife evet dedi. İmza atması bekleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama fiko 2 gün önce daha dedi skrtel çok çok pahalı ki bu adam Gomeze 9 istiyorlar denip bedava alan Adam. İnandırıcı değil yani , 3 küsür ister biz de vermeyiz o parayı . Geçen seneye çok benziyor bu sene de, maxi İbrahimoviç duzcak kolopyanka vs. Geçti adları yaz boyu ,gelenler bir poldi . Yani bu bile bu seneyi gösteriyor ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gökhan Gönül hakkında neler düşünüyorsunuz?
El de Sabri (sözleşmesi bitti) ve Linnes dışında sağ bek yok. GG iyi bir bek. Sabri ile sözleşme yenilenmesi gibi bir hata yapılacağına GG ile anlaşmak daha uygun olur.
Burada beğenmeyenlerin aksine GG iyi bir bek. Buradakilerin istememesinin en önemli sebebi de zamanında söylemiş olduğu sözler sanırım.
Mesajı okudum ve küfür etmemek için kendimi zor tuttum.
Bence siz beklentilerinizi cok yuksek tutuyorsunuz.Bu sene yapacagimiz en buyuk yildiz transfer neustater olur bence
Skrtel de iptal hadi gecmis olsun
benden ötürü ,takma?
Sent from my iPhone using Tapatalk
benden ötürü ,takma

Song Mong gelmez mi?
Normalde gelirde 65 m. cap var Sarper. Biz elimizdeki copleri gondermedin Song degil Emrah Bassani bile alamayiz. Elindeki Copu gondermen icinde Menajerler ile cok yakin iliskin olmasi lazim. Kimse Umut Bulutu Tariki Olcani Para verip almaz bunlar sozlesmeli adamlar. Iyi menajerleri taniyacaksin ki onlar cine falan kakalayiversin.
Dursunun boyle bir menajer agi oldugunu hic tahmin etmiyorum. Bu coplerin cogu elimizde kalir bizim. Eger Fatih Terim gibi bir teknik direktor getirirsek gorusum degisir. O bunlari kakalayacak bir yer bulur.

Hayır.Fatih Terim gelir mi EURO 2016 sonrasında?