Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Emre konop kapuska vs. Buluyoruz zaten de sorun onların yerine Donk alıyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeterince komisyon alamadık menajerlerden demek ki o yüzden yoksa para falan var ki dediğin gibi halı sahada oynatmayacağımız donk a 2.5 milyon bonservis veriyoruz.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer kiralik
skrtl
song
dembele

bruma telles geri gelirler
riekerink antrenör kalabilir.
okdadr antrenörlerin adi gecti riekerinkin kalmasi daha faydali gibi.

bu oyuncular gelse cok idaali takim olur gelecek sezon icin.
bu transferleride yaparmiyorsalar kepenki indirsinler.

denayer kiralik
skrtl
song
dembele

bruma telles geri gelirler
riekerink antrenör kalabilir.
okdadr antrenörlerin adi gecti riekerinkin kalmasi daha faydali gibi.

bu oyuncular gelse cok idaali takim olur gelecek sezon icin.
bu transferleride yaparmiyorsalar kepenki indirsinler.

G.Ramirez de alınmalı.

bugün de haber gelmedi beyler
hafta sonlari zor oluyor

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mus
linez denayer(kira) neutstater karol(telez)
xelchuk song
bruma(sinan) şino poldi(yasin)
dembele(fransız 1 zenci)

bu kadro en iyi ihtimal ey ahali seneye Avrupa'da değiliz ve kurulabilirse şampiyonluğa oynarız yine.

Donk, Tarık, Umut Bulut, Olcan, Salih Dursun, Ontivero, Oğuzhan Kayar, Dzemaili, Umut Gündoğan, Endoğan Adili, Furkan... Bunlar satılamaz da maaşlarının yarısından kurtulsak biraz ferahlayacağız. Ha bir de Sabri var tabi, muhtemelen sözleşme yenilenecek olan...

Ben fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur

Ben fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur

O saydığın 3lü kalmaz gönderirler kardeşim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

gelirse 4 yıl daha çöpe atılır, tamamen modern futboldan uzak ,gazla iş yapmaya çalışan antika bir herifdir, garip transfer hamleleri ile klübüde tamamen batırır..

Hahahah poldi maçtan sonra schweinsteiger 'oraya kadar nasıl koştun' dedi hahah

gelirse 4 yıl daha çöpe atılır, tamamen modern futboldan uzak ,gazla iş yapmaya çalışan antika bir herifdir, garip transfer hamleleri ile klübüde tamamen batırır..
7 buçuk sene 6 şampiyonluk ,1. UEFA kupası.....

Dünyada saygı gören türkiye futbol tarihinde tek teknik direktörü. 3sene önce şampiyonlar liginde çeyrek görmüş. Gaz ile bu başarılar elde ediliyorsa, ki futboldan gramm anlamayanlar veya fatih terimi sevmeyenler ancak bunu söyleye bilir, bence gelsin tüm gazıyla.

Songla sona gelinmis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kepçe dursunlada antalya başkanı yan yanaydı bugün eto konusunda anlaştılar falan diyolardı

Son düzenleme:
Ckx4aR2WYAAJ9px.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt