Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeterince komisyon alamadık menajerlerden demek ki o yüzden yoksa para falan var ki dediğin gibi halı sahada oynatmayacağımız donk a 2.5 milyon bonservis veriyoruz.Valla Emre konop kapuska vs. Buluyoruz zaten de sorun onların yerine Donk alıyoruz .
Sent from my iPhone using Tapatalk
denayer kiralik
skrtl
song
dembele
bruma telles geri gelirler
riekerink antrenör kalabilir.
okdadr antrenörlerin adi gecti riekerinkin kalmasi daha faydali gibi.
bu oyuncular gelse cok idaali takim olur gelecek sezon icin.
bu transferleride yaparmiyorsalar kepenki indirsinler.
aynendenayer kiralik
skrtl
song
dembele
bruma telles geri gelirler
riekerink antrenör kalabilir.
okdadr antrenörlerin adi gecti riekerinkin kalmasi daha faydali gibi.
bu oyuncular gelse cok idaali takim olur gelecek sezon icin.
bu transferleride yaparmiyorsalar kepenki indirsinler.
Ben fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur
Ben fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur
7 buçuk sene 6 şampiyonluk ,1. UEFA kupası.....gelirse 4 yıl daha çöpe atılır, tamamen modern futboldan uzak ,gazla iş yapmaya çalışan antika bir herifdir, garip transfer hamleleri ile klübüde tamamen batırır..
bugün de haber gelmedi beyler
hafta sonlari zor oluyor
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Songla sona gelinmis
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi