Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumen futbolculardan olusan efsane kadro kurma zamani geldi

Alex Song > C.Palace geçiyor twitter'da tek talibi biz değiliz

Arkedeşler tamam seneye Avrupa'da yokuz da iyice Anadolu takımı yaptınız bizi. Torje'ler Topal'lar havada uçuşuyor.

Vallahi Ünal Aysal'ın vizyonunu özledik..

Topal'ın anadolu takımıyla ne alakası var renktaş.

Ligdeki en büyük rakibimizin yıllardır en iyi oyuncusu.

Gayet istikrarlı bir şekilde işini yapıyor.

Katılıyorum öncelik song olmazsa topal gelsin songu genç diye önde tutuyom yaşları aynı olup şuanki durumlarda olsa topal derim song süprşz
Elde patlama ihtşmali var ama topal garamti

Yabancı sınırı kalkmışken yerli oyuncu alınmasına karşıyım, istisnalar dışında. O yüzden Topal'ı o örnekte kullandım. 30 yaşında adam. Fenerliler az küfretmedi adama bu sezon. Oraya oyuncu alınacaksa -ki alınacak- adam yiyen siyahi birisi lazım.

Torje Udinesenin mali 4 senedir kiraliyorlar (granada , espanyol , konya , osmanli) artik bikmislardir az cok demeden ne verirsen satarlar gibime geliyor.
ama insallah almayiz

Son düzenleme:
Ne zenci meraklısı çıktınız arkadaş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı sınırı kalkmışken yerli oyuncu alınmasına karşıyım, istisnalar dışında. O yüzden Topal'ı o örnekte kullandım. 30 yaşında adam. Fenerliler az küfretmedi adama bu sezon. Oraya oyuncu alınacaksa -ki alınacak- adam yiyen siyahi birisi lazım.

En iyi oyuncularına laf ettilerse bilemem de benim tanıdığım FB'lilerin hepsi beğeniyor adamı.

Onlar beğenmese de zaten maçları izleyen biri bu gerçeği görecektir yani, adamları ayakta tutan en önemli oyuncu Topal açık ve net.

Yerli oyuncu olmasının yedekte yabancı kullanmamız açısından avantajı olur. Misal Topal+Fransa'dan dediğin tarz bir genç bulunursa vs.

Onun ötesinde kadroda her an 11 için hazır olacak, yan gelip yatmayacak toplamda 4-5 yerli oyuncuya da ihtiyacımız var.

Topal da o bahsettiğin istisnalardan biri olabilir diye düşünüyorum hazır bonservisi falan yokken.

Bu otelden mi bahsetiyorsun renktas?

https://www.gscimbom.com/forum/f29-...er-forumu/galatasaraya-otel-bilmecesi-142282/

5007852.jpg
Benimki biraz temeni biraz da olması gerekendi :)

Torje muhabbeti sallama değil galiba arkadaşlar...Bruma'yı harcayacaklar

Torje iyidir iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Torje olayının kaynağı ne yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt