Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torje'den daha iyisi alınabilir mi ? Tabii ki de alınabilir ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Torje Galatasaray'daki kendini kanat sanan bütün futbolculardan daha üst düzey bir oyuncudur. Çokta itin şeyine sokmayın derim.

gaston ramirez'i sneijderin yerine düşünüyorlarsa hiç almasınlar madem romen diyorlar Torje yerine Stanciu gelsin sneijder yerine illa gelecekse

Rumen futbolculardan vazgeçemedik bir türlü td olarak hagi mi gelecek acaba anlamadım td belli değil oyuncu bakıyoruz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhanın Galatasaraya gelmeme nedeni var mıdır? Gökhan+Topal hem psikolojij fb ye zınılatırız hemde kadromuzu baya güçlendiririz yani.

Hayır benzetmene demedim zaten. Yazdığın özellikleri okurken sanki Verratti için yazmışın gibi oldu.

O kadar da iyi bir topçu değil yani, çok seviyoruz millet olarak abartmayı :)

Bir önceki sayfada da yazdım, karşı değilim ama ilk 11 için de istemem.

Abarttığım bir şey yok ki, öyle abartılacak bir şey de söylemedim.

Her maç olağanüstü kilit paslar atıyor, bilmem kaç kişi çalımlayıp hücum alanlarına dalıyor falan dediğimi sanmıyorum yani. :D

Takım içerisindeki görevlerini istikrarlı bir şekilde yerine getiriyor, özellikle de ligimiz şartlarında.

Sen anadolu topçusu falan dedin bence de şampiyonluğa oynayan/oynayacak bir takımın önemli oyuncularından biri, yani oradan bu noktaya geldik en azından.

Gelirse de rotasyon değil ilk 11'in vazgeçilmezi olur diyorum doğru bir takımda, bakalım.

Valla tek umudum Alp Yalman...

Geri kalanına gram güvenim yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk defa sadece kanata ihtiyacımız yok ama Engin de dahil 2 kanat transferi konuşuyoruz....Brumayı okutacaklar demekki

Ayrıca Viscayı isteyen arkadaşlar Torjeye niye karşı çıkar? Çok farkları yok bence.

5021222.jpg
bütün kaynaklarım bunu paylaş diyor

Geçen sene ligden sadece bakambuyu istiyodum bu sene de ligden sadece visca ve ndiaye alınır

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BİLGİ // 2016 - 2017 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Dönemi, yarın başlayıp, 31 Ağustos 2016 tarihinde bitecek.

BİLGİ // 2016 - 2017 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Dönemi, yarın başlayıp, 31 Ağustos 2016 tarihinde bitecek.

Yanlış bu , doğrusu

BİLGİ // 2016 - 2017 Futbol Sezonunda 1. Galatasaray Taraftarı İçin Eziyet Dönemi, yarın başlayıp, 31 Ağustos 2016 tarihinde bitecek.

Yönetim derki Brumayı 6 ya okutup 1 e Torjeyi alsak 5 kara geçeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt