Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamadim adam daha ne yapsin? Neredeyse oynadigi her macta ya gol atiyo yada assist veriyor, futbolu bilen biri sinan'daki kaliteyi goremiyorsa yazik... Ozaman her mevkiye transfer yapalim, her mevkiye yabanci oyuncu alalim, genc oyuncularimiza sahip cikmayalim, sonra baska takim gidip parladiktan sonra nediyeceksin acaba? Kapali kutu diyorsunda, alacagin oyuncu kapali kutu degil mi? Yildiz oyuncu haric her transfer kapali kutu'dur.

Emre Mor neden dortmund'a transfer oldu sence??? Fatih hoca emre'yi kadroya alirken demedi mi bizim icin kapali kutu fakat ''siradisi oyuncu oldugunu biliyoruz'' iste her teknik adam boyle dusunmesi lazim, eger elinde yetenekli oyuncu oldugunda oynatacaksin... Boyle dusunmeyi birakin artik, yok daha genc oynamasin, yok daha tecrubesiz oynamasin, yok kapali kutu... yaw gecin bunlari, hic mi avrupa futbolunu takip etmiyorsunuz...

Valla ben ne Bruma ne Tellesi satarım.Millet Carole falan diyor ama Tellesle rekabete girmek başka Olcanla başka ,burdan bakınca Tellesin kalması Carole büyük artı.

18 kişilik kadroda 11 yabancı sınırı olmasa hepsi kalsa keşke. Dzemaili falan da dahil.

İlk 11 kalitesinde ne kadar yerli olursa aslında bu adamların da kalma şansı artacak 18 kişilik kadroya alabileceğin için.

O da işin ironik kısmı.

Hocam ona bakarsan Podolski maçın 70 dakikasında oynamıyor , 10 dakika sahneye çıkıyor skor alıyor.

Astana maçı mesela örneği.

Bazı oyuncular böyledir. Kaybolup bi anda sahne alır.
Podolski kendini kanıtlamış birisi ve dediğin doğru ama sinan daha kanıtlamadı kendini..arda ilk maçında çıktı iki gol attı mükemmel oynadı o maçta anladık nasıl olduğunu..ben sinanda bunu göremedim..arda belki uç bir örnek oldu ama böyle.

18 kişilik kadroda 11 yabancı sınırı olmasa hepsi kalsa keşke. Dzemaili falan da dahil.

İlk 11 kalitesinde ne kadar yerli olursa aslında bu adamların da kalma şansı artacak 18 kişilik kadroya alabileceğin için.

O da işin ironik kısmı.

Bu benim de kafama çok takılıyor.Dzemailiye cidden yazık olacak.

Topal ve Gönül gibi isimlerin alınmasını bir çoğunluk bu ironik kısım yüzünden isteniyor.

Podolski kendini kanıtlamış birisi ve dediğin doğru ama sinan daha kanıtlamadı kendini..arda ilk maçında çıktı iki gol attı mükemmel oynadı o maçta anladık nasıl olduğunu..ben sinanda bunu göremedim..arda belki uç bir örnek oldu ama böyle.

Bence kumaşı belli eder ve Sinanın kumaşı da ediyor.

Allahını seversen adamın patlama sezonu bu sezon olacaktı. Hamza ve Denizliye denk geldi sonra sakatlık ve döndü , döndükten sonraki istatistiklere bakalım?

Şu sezon bizde olumlu göze batan Podolski ve Denayer harici kim vardı?

Son düzenleme:
Bence kumaşı belli eder ve Sinanın kumaşı da ediyor.

Allahını seversen adamın patlama sezonu bu sezon olacaktı. Hamza ve Denizliye denk geldi sonra sakatlık ve döndü , döndükten sonraki istatiklere bakalım?

Şu sezon bizde olumlu göze batan Podolski ve Denayer harici kim vardı?
Sinan tabiki bu kötü sene de parlayan birisi oldu ama bana yetmedi şahsen bu..keita gibi valencia gibi biri alınsa yedek oturmasında problem yok benim için

Sinana güvenin sinann sağlam topçu gelecek sezon akıcak sağ kanattan

Sinan tabiki bu kötü sene de parlayan birisi oldu ama bana yetmedi şahsen bu..keita gibi valencia gibi biri alınsa yedek oturmasında problem yok benim için

Brumayı değerlendirmek varken?

1456402_Galatasaray_SK.jpg

+

Cenk
Semih
Sabri
Telles
Bekdemir
Bruma
Güral

Bu en iyi ihtimal , Bruma ve Telles kalmalı kalmaz bence. Ayrıca bu stoper göbeği aşırı yavaş olacak.

Torjeyi hiç beğenmem umarım gelmez.Sinan ve brumadan iyi değil.

Torje Bekdemir ve Başsan'da çok daha iyidir ama bizim için gereksizdir şuan.

Kadroda ilk 11 de selçuk olduğu sürece defans her zaman sos verir..geldiği ilk senede elmander necati orta saha gibiydi o yüzden takım savunması iyiydi..ancak şimdi orta sahanda selçuk varsa durağan ve defansif yönden zayıf olan bir takım olursun..bunu çözmek lazım ama yakın zamanda zor..gelecek sene yediğimizden fazlasını atmak zorundayız yine.

Neustadter ve Balta beraber oynarsa bizim defansı hızlı herhangi biri delik deşik eder.

Kanatlar Podolski/Sinan/Bruma/Torje olsa gayet yeterli olur.

Neyi beğenmiyorsunuz ki tam olarak bu şartlarda?

Podolski'nin 11'deki yeri hemen hemen garanti desek, Bruma, Sinan ve Torje arasında müthiş bir rekabet olur.

Süper yıldız diyeceğin tarzda bir kanat oyuncusu alacaksan zaten Bruma ve Sinan'ı kulübeye mahkum etmiş oluyorsun. Bunlara şans verilmesi lazım.

Visca, N'Gbakoto, Torje, olabiliyorsa Amrabat vs. bu tarzda bir adam yeterli olur bize mevcut durumda.

Poldi'ye, Bruma'ya falan reddedilemeyecek bir teklif gelirse o zaman yıldız transferi olur diye düşünüyorum kanat için.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt