Ülke olarak futboldan anlamadığımızın kanıtı ;
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke olarak futboldan anlamadığımızın kanıtı ;
![]()
Yok artık, M.Topal beğendiğim bir oyuncu ancak Song gibi usta bir isimle kıyaslanamaz.

aspora gerek yok, avatara bakınca görüyoruz.İzleyin asporu izleyin
Görün bakalım Aysal'ın yaptığı müthiş kontratları...
İzleyin asporu izleyin
Görün bakalım Aysal'ın yaptığı müthiş kontratları...
aspora gerek yok, avatara bakınca görüyoruz.
Açtım ve 3 gs düşmanı kuşu görmem ile kanalı değiştirmem bir oldu.
Muslera
Gökhan Granqvist Denayer Carole
Topal
Sneijder Selçuk
Sinan Dembele Podolski
Yedekler: Cenk, Linnes, Hakan, Dzemaili, Torje, Bruma, Eren
gol+puan rekoru kırar bu kadro
seni anlıyorum ama maaş bütçesinin artık düşürmesi taraftarıyım. 30 yaşındaki topal' a beleş bile olsa 3m fazla. çünkü gelecek olanda keriz değil, aynı mevkiye oyuncu almaya çalıştığımızda 2-2.5'dan düşen olmuyor. elin kekosu avrupada 1m'ye oynarken bize gelince 3-3.5 diye dolanıyor. artık bi sınırlama şart.Aldığımız bonservis de baya iyiydi aslında şartlar oluştuktan sonra adama bir de alacağını bırak göndermeyiz denmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Bonservisi olsa kesinlikle o maaşlar çok uçuk olur ama bonservissiz olduğu için toplam maliyeti zaten dışarıdan alacağımız bir adamla aşağı yukarı aynı seviyelere geliyor.
Yani diyelim ki Topal gibi bir ön liberoyu 4-5 milyon € bonservisle bulduk, vereceğimiz maaş 1.5 bile olsa aynı oldu 3 yıllık maliyet...
O yüzden gelmesi bizim adımıza olumsuzluk yaratmaz.
Aksine hem ne vereceği belli olan bir ön libero kazanmış oluruz hem kontenjandan 1 yer daha açılacağı için rotasyona yabancı ekleme şansımız olur diye düşünüyorum.
İlk 18'e 11 tane yabancı alabiliyoruz malum ve bizim ilk 11 seviyesinde yerli oyuncumuz neredeyse yok. Bu açıdan katkı sağlar.
Aysalın burak ve selçuk ikilisinin kontratlarının yenilenmesi hem de zam yaparak çok gereksiz hareketler listesinin başıdır..hamite sabriye verilen çok büyük kontratlar vs bizi bu duruma getiren nedenlerden..doğruları kadar yanlışları da olan birisidir.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha aspor sonunda bize geçti
Sen taktın kafayı AsporaAdamlar fener yalakası olduğu her taraflarından belli.İzleyip niye işkence ediyon kendine ? :asd22:
Şu an için yok benim nezdimde. Torje nin menajeri olduklarını gün içinde öğrendim ayrıca haberi ilk yapan radyocunun da bu 3 kişiden biri ile irtabatı olduğunu biliyorum. Torje yanı sıra başka biri için görüşülmüşmüdür onu bilemem tabi.