Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülke olarak futboldan anlamadığımızın kanıtı ;

855760bba58cb69a8e965885421bc99a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

giphy.gif

Semih'ten umudum var açıkçası.

Elimizdeki çer çöpten kurtulmanın tek yolu Hamza'dan geçiyor. Hamza komisyon ve evlat gördü mü dayanamaz, transfer eder. Sercan Jem Furkan Tarık Olcan Umut vs.. bunları Bursa'ya kakalamak için Hamza'ya 3-5 milyon tl komisyon verirsek bu iş olur.

Muslera
Linnes Skrtel Neustädter Carole
Veloso Song
Sinan Sneijder Ben Arfa
Dzeko

Nerdesin Ünal Başkan...

İzleyin asporu izleyin

Görün bakalım Aysal'ın yaptığı müthiş kontratları...

bakalim bugün kimle anlastik

Aysalın burak ve selçuk ikilisinin kontratlarının yenilenmesi hem de zam yaparak çok gereksiz hareketler listesinin başıdır..hamite sabriye verilen çok büyük kontratlar vs bizi bu duruma getiren nedenlerden..doğruları kadar yanlışları da olan birisidir.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığımız bonservis de baya iyiydi aslında şartlar oluştuktan sonra adama bir de alacağını bırak göndermeyiz denmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Bonservisi olsa kesinlikle o maaşlar çok uçuk olur ama bonservissiz olduğu için toplam maliyeti zaten dışarıdan alacağımız bir adamla aşağı yukarı aynı seviyelere geliyor.

Yani diyelim ki Topal gibi bir ön liberoyu 4-5 milyon € bonservisle bulduk, vereceğimiz maaş 1.5 bile olsa aynı oldu 3 yıllık maliyet...

O yüzden gelmesi bizim adımıza olumsuzluk yaratmaz.

Aksine hem ne vereceği belli olan bir ön libero kazanmış oluruz hem kontenjandan 1 yer daha açılacağı için rotasyona yabancı ekleme şansımız olur diye düşünüyorum.

İlk 18'e 11 tane yabancı alabiliyoruz malum ve bizim ilk 11 seviyesinde yerli oyuncumuz neredeyse yok. Bu açıdan katkı sağlar.
seni anlıyorum ama maaş bütçesinin artık düşürmesi taraftarıyım. 30 yaşındaki topal' a beleş bile olsa 3m fazla. çünkü gelecek olanda keriz değil, aynı mevkiye oyuncu almaya çalıştığımızda 2-2.5'dan düşen olmuyor. elin kekosu avrupada 1m'ye oynarken bize gelince 3-3.5 diye dolanıyor. artık bi sınırlama şart.

Aysalın burak ve selçuk ikilisinin kontratlarının yenilenmesi hem de zam yaparak çok gereksiz hareketler listesinin başıdır..hamite sabriye verilen çok büyük kontratlar vs bizi bu duruma getiren nedenlerden..doğruları kadar yanlışları da olan birisidir.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri'ye büyük kontrat Hamza ve Dursun'un zamanında verildi. Hamit ise hepimizin tahmin ettiği üzere ft'nin istediği bir oyuncu idi. Burak Selçuk konusunda haklısın ve ya Tarık Olcan gibi gereksiz transferler. Ancak çok önemli bir ayrıntı var, kademeli olarak azaltılan yabancı sınırı. Yerli oyunculara mecbur kaldık.

Ulan aspor tam komedisin. Yine fenere geçtiler

Sen taktın kafayı Aspora :D Adamlar fener yalakası olduğu her taraflarından belli.İzleyip niye işkence ediyon kendine ? :asd22:

Komedi niyetine. İzlemiyorum bile aslında. Sesini açıp o kanalda bıraktım. Bizle ilgili birşey duyarsam izliyorum ama mübarek 10 dk konuştular bizi sonra 1,5 saat fbjk

Şu an için yok benim nezdimde. Torje nin menajeri olduklarını gün içinde öğrendim ayrıca haberi ilk yapan radyocunun da bu 3 kişiden biri ile irtabatı olduğunu biliyorum. Torje yanı sıra başka biri için görüşülmüşmüdür onu bilemem tabi.

Karındaş , başka haber var mı ? Nedense sana güvenesim geldi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt