Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.909
- 39.755
- 3.993
emrecan coşkun kiradan dönecek biraz olsun şans verilse şu çocuga semih denen torpilli kazmadan cok daha iyi olacaktır artık tecrübede kazandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrecan coşkun kiradan dönecek biraz olsun şans verilse şu çocuga semih denen torpilli kazmadan cok daha iyi olacaktır artık tecrübede kazandı
emre can daha kazma benim izlediğim..
Niye rengim.dursun haziran'da transfer bitiremez
Yavuzhan'ı merak ediyorum mesela...bir de Birhan
ben semihten daha kazma bir tek pepeyi gördüm semihle cok benziyorlar ikiside kazma ikiside torpilli
emrecan pas atmayı biliyor herseyden öte cok daha agresif semih gibi omuzu yiyince uçmuyor izledigim için biliyorum
ama torpili yok malesef
Yavuzhan savunma yönünde eksikleri olsada hücum yönü çok iyi temposu ve fizik kalitesi yüksek bir sol bek. Doğru değerlendirilir ise önümüzdeki süreçte faydası olacaktır. Şanlıurfaspor ile 1 sene daha kira anlaşması var fesih etmez ise..
Birhan ise eldeki en potansiyelli 5 oyuncudan biridir belki ama şöyle bir sıkıntı oldu. Bazı oyuncu vardır 21 yaşında ancak oynar dersin, bazısıda 17-18 de lig düzeyinde oynamalıdır. Birhan 2.seçenek oluyor burada. Biz Birhan a antrenman şansını versekte, A takımda bulunduğu süreç te kupa maçında bile güvenip oynatacak bir babayiğit çıkmadı. Bu onun gelişimine biraz ara vermesine neden oldu. Bu sene seviye biraz düşük olsada 3.lig de 30 civarı maç oynadı. Onun için de sene başı kampı önemli ama 1 sene daha PTT tarzı bir ligde oynaması şu an için daha faydalı olacaktır düşüncesindeyim.
Hep alternatif oyuncu ismi geçiyor senin 11'e koyacak adamın yok.
o zaman umarım Birhan'ı banko oynayacağı Altınordu tarzı bir takıma kiralarız...
Altınordu normalde bu tip kiralık işlere girmez ama Karagümrük e 12 oyuncusunu kiralayacağı için belki kabul eder. Faydalı da olur.
Ayrıca Ptt'de bir takımla anlaşıp sürekli oyuncu verip geliştirebileceğimiz bir anlaşma yapsak güzel olmaz mıydı ?