Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Gece gay galiba

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shut the fuck up diyen adam, bide know your manners deyip biraz paradoksal olmus ama neyse.

Beni burada herkes bilir.
Kimseye durup dururken sataşmam ama sen gidip "anan" gibi seviyesizce yorumlar yazarsan tepki görmen normal. Yazdıklarına dikkat et bundan sonra!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beni burada herkes bilir.
Kimse durup dururken sataşmam ama sen gidip "anan" gibi seviyesizce yorumlar yazarsan tepki görmen normal. Yazdıklarına dikkat et bundan sonra!

Ulan senden mi ogrenecem kime ne yazdigimi ? ünsal'la belki intern bir espirimiz var, sen neden gelip sazan gibi atliyorsun ali gece ile beraber?

sakin olun ağalar,birbirinizi kırmayın

Lan Volkan sana ne oluyor Ünsalla onun arasında

Bana bak Ulan falan deyip konuşma haddini bil. Öyle bir durum varsa @Ünsal Vardar doğrulasın.

Sen haddini asinca olmuyormu ulan bisey? Shut the fuck up bilmem ne, boylar moylar.
Kimin altintisini aldim, ünsalin? mesajim kimeydi? ünsal? Sen neden sazan gibi atliyorsun onu bana anlat

Sen haddini asinca olmuyormu ulan bisey? Shut the fuck up bilmem ne, boylar moylar.
Kimin altintisini aldim, ünsalin? mesajim kimeydi? ünsal? Sen neden sazan gibi atliyorsun onu bana anlat

Öyleyse desene olm aramızda diye. Silerdim mesajımı

Ben ne bileyim adamın anasına laf ettin sandım. Öyle oluncada tepki gösterdim.

Beyler sakin olun.

0059.gif

Maalsef hayri kardeşim bu sergen ne dese olmuyor zaten konudan uzaklaştirsak mı napsak

transfer yoksunluğundan herkes gergin, bütün gsclileri sükunete davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt