- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
şu herifi yakın çekim koymayın, transfer bakmaya giriyoruz foruma, midemiz kalktı
Değilmi bu yüze bakınca bu adammı transfer yapacak diyoruz kesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu herifi yakın çekim koymayın, transfer bakmaya giriyoruz foruma, midemiz kalktı
Neustädter bitmiş.
Umarım ip ban yersin.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunanmedyası, PAOK'un anlaşmak üzere olduğu Gaston Ramirez için Galatasaray'ın devreye girmesiyle şok olduğunu yazdı. Southampton ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Arjantinli orta saha ve kanat oyuncusu, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği M'Brough formasıyla Championship'te 23 maçta 7 gol, 5 asist üretti.
.
Mod olarak sahte duyumculara göz açtırmaman gerek Ünsalcımolum 2 cümlenden biri ya umarım ban yersin ya raporladım![]()
Gaston uruguaylı değilmi yav bugün iyice sıyırdım ben galiba
hata benimGaston uruguaylı değilmi yav bugün iyice sıyırdım ben galiba
hata benim![]()
America busca a Gaston Ramirez, seleccionado uruguayo
Fuentes consultadas por ESPN aseguran que Gastón “se muere por venir” al América y ya habría recibido las mejores referencias del futbol mexicano de parte de sus compañeros Carlos Sánchez (Rayados) y Egidio Arévalo (Jaguares), en la Selección charrúa. Además del América, clubes como Sevilla, Betis y Galatasaray estarían interesados en fichar al volante uruguayo durante este mercado veraniego.
sevilla,betis,Galatasaray sözleşme imzamaya çalışıyomuş bu yaz gastonla...
Ön liberoya düşünülen Alex Song'un transferinde önemli aşama kaydedildi. İdari menajer Cenk Ergün, Kamerunlu oyuncu ve menajeri Darren Dien ile Londra'da bir araya geldi. Görüşmede Song'un G.Saray'da oynamaya hazır olduğunu söylediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, Barcelona'da kazandığı net ücret olan 2 milyon euro garanti para ve maç başına 20 bin euro'ya 'evet' dediği, bonservisini bedava alması durumunda ise 3 yılda ödenmek üzere ayrıca 1.5 milyon euro imza parası istediği bildirildi. Cenk Ergün'ün görüşmeden mutlu ayrıldığı ve yönetime raporunu sunduktan sonra Song'un transferine son noktanın konulacağı bildirildi.
.