Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
neustadter bok gibi oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat Günayer @firatgunayer 13 sn.13 saniye önce
Skrtel'a "Turkish media" dediğimde durup , sırıtarak röportaj vermesine, kafadan 4 yıldız verdim gitti..
Skrtel ho
Şu Kokorin iyi topçu ama gaymiş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mario Gomez de gay.

kokorin gomezden daha erkek duruyoMario Gomez de gay.
evvettttttttdefansı chiriches-skrtel yapalım artık ya
@gokmnozdmr 1 dk.1 dakika önce
Mehmet Topal Fenerbahçe'de kaldı. Anlaşma 4 senelik. Şartlar: yılda 2.6 milyon Euro garanti, 20 bin Euro maç başı artı bonuslar
Selçuk'tan az alacak
Selçuk eski Selçuk değil ama Selçuk kim topal kim. Arkadaş kazma adamları ne kadar özledik böyle taraftarca . Tamam Selçuk 360 derece dönüp geriye pas atıyor ama arada gol atıp pas veriyor , topal sadece top kap başka şey yok. Topal iyi oyuncu olabilir ama 2,6 alacak bir oyuncu hiç değil , tabi Selçuk da bu parayı haketmiyor . Selçuk ile topalı değiştirelim desek fener üstüne para verip kabul eder.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ingiltere her ramazan ayı başında tüm günahlardan tövbe edip namaza başlayan 1.hafta sonunda sıkılıp sonra kilarim diyen insana benziyor hep bir ümitle başlıyor ama faaliyet yok ağa...

chiriches daha geçen sene napoliye transfer olmuş lan ama fazla maç oynamamış
ben topalı alalım demedim ki selçuk bu sezon 2.750 alacak gelecek 2 sezon 2.950 olacak maaşı