- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.392
- 5.998
sunu herzamanmi yazmak zorundasiniz?
kap 7/24 acik
kap bazen kapali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sunu herzamanmi yazmak zorundasiniz?
kap 7/24 acik
SI el Galatasaray no consigue fichar a Alex Song libre, pedirá su cesión por una temporada al Barça. Acaba contrato en 2017.
2017'ye kadar kulüpte tutacaklarmış galiba, öyle mi?
Bizle imzalamazsa 2017 yılına kadar takımda kalacakmış.
bonservisi ile alırız yaBizle imzalamazsa 2017 yılına kadar takımda kalacakmış.
Sergen burda oldugu surece biz transfer yapamayiz
2017 de kontratı biten adamı 1 yıllığına nasıl kiralayacakmışız feshetsinler sözleşmesini bedavaya yollasınlar yada sembolik bir rakama satsınlar
SI el Galatasaray no consigue fichar a Alex Song libre, pedirá su cesión por una temporada al Barça. Acaba contrato en 2017.
Eğer Galatasaray Song'un bonservisini alamazsa, Barça'dan 1 yıllığına kiralık isteyecek. Kontratı 2017'de bitiyor
çevirisi buymuş.
Eğer Galatasaray Song'un bonservisini alamazsa, Barça'dan 1 yıllığına kiralık isteyecek. Kontratı 2017'de bitiyor
çevirisi buymuş.
Iyi performans gosterirse sene sonu yine bize birakmazlar bu adami.Belliydi Barca'nin ipnelik yapacagi...
Bari kiralik versinler iyi performans gosterirse sene sonu bedavaya aliriz
Iyi performans gosterirse sene sonu yine bize birakmazlar bu adami.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
10 milyon avrodan aşağıya alamazlar,zor o işbjk ciddi ciddi kamil glik için ugraşıyor
iyi yönetim cok önemli abi
Fırat Günayer @firatgunayer 3 dk.3 dakika önce
4) N'Koulou, Skrtel derken Kamil Glik konusunda da ilginç mesafe alındı..
Açıkcası ben olmayacağını düşünüyordum ancak oyuncu ikna edilmiş.