Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song'u nasıl sanıyor millet bilmiyorum ama Song Mmelo gibi agresif bir orta saha asla değil.

Selçuk'un bir tık üstü serti, 1 tık altı tekniği.

Neustadter'i gamsız bulanların Mikel'i istemesi de garip bir durum.

Edit: yanlis konu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim u 21 macları niye arenada oynanmıyor bunun mantıklı acıklaması var mı

Videoyu koyunca Mikel çok mu hırslı oldu? :) Videoya baktığın yerde Neustadter'in de sert müdahaleleri için videolar vardır. Onlara da bak.

Hadi bana futbolu bilmeyen diyorsun da, sen sadece videolardan oyuncu analizi yaparak mi futbolu bilmiş oluyorsun? Komik :)

bana videodan yorum yapıyo dedğine göre obi mikel senin kapı komşun heralde:) mahalleden tanıyosun anlaşılan.. Sen nasıl videodan gamsız diyebiliyosan gamsız olmadığını hem teknik hem güçlü hemde yırtıcı olduğunu premeier lig izleyen bilir...Neustaderin dün maçını izleseydin ya da izleyip yorumda bulunmak isteseydin benle aynı yorumları yapardın..

bana videodan yorum yapıyo dedğine göre obi mikel senin kapı komşun heralde:) mahalleden tanıyosun anlaşılan.. Sen nasıl videodan gamsız diyebiliyosan gamsız olmadığını hem teknik hem güçlü hemde yırtıcı olduğunu premeier lig izleyen bilir...Neustaderin dün maçını izleseydin ya da izleyip yorumda bulunmak isteseydin benle aynı yorumları yapardın..

Mikel'i veya Neustaderi'i videolardan izlemiyorum tabiki. Adamların maçlarını izliyoruz kaç senedir. Attığım mesajda Mikel'in tekniğine laf etmedim zaten. Neustader de gamsız, Mikel de. Birini kötülerken diğer bir gamsızı istemek komik olan. Dünkü ENG-RUS maçını izleyip gelip burda adama sallamak ne kadar doğru? Karşında ENG var, nasıl oynamalarını bekliyorsun? Sabit, kompakt oynadılar. Kontra aradılar ve Neustader'de çapa rolünde oynuyordu.

Biraz tutarlı yorum yapsak böyle komik durumlar oluşmaz.

Mikel'i veya Neustaderi'i videolardan izlemiyorum tabiki. Adamların maçlarını izliyoruz kaç senedir. Attığım mesajda Mikel'in tekniğine laf etmedim zaten. Neustader de gamsız, Mikel de. Birini kötülerken diğer bir gamsızı istemek komik olan. Dünkü ENG-RUS maçını izleyip gelip burda adama sallamak ne kadar doğru? Karşında ENG var, nasıl oynamalarını bekliyorsun? Sabit, kompakt oynadılar. Kontra aradılar ve Neustader'de çapa rolünde oynuyordu.

Biraz tutarlı yorum yapsak böyle komik durumlar oluşmaz.
Donkda bizde çapa oynuyo aynı mantıkla. Ya sen Neustader bizde olmalı almalıyız diyosan fikirlerimiz çatışıyo.. Mikel vurdumduymaz diyosan yine fikirlerimiz çatışıyo ..Komik olan farklı fikirlerde olan insan görüp şaşırmak komik olan videodan bakılan oyuncu hakkında yorum yapılamayacağını düşünmek...

Neustader bence bizim oyuncumuz değil stoper için çok sert değil ön libero için teknik değil ..Stoper sert olsun Skertel gibi ön libero Atiba mikel m vila song gibi güçlü fizikli teknik ouncu. Ası problemimiz stoperlerimiz Chedjou dahil yumuşaklar..Denayer semih balta chedjou..

Tiote için 4 milyon pound istiyormuş newcastle

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Donkda bizde çapa oynuyo aynı mantıkla. Ya sen Neustader bizde olmalı almalıyız diyosan fikirlerimiz çatışıyo.. Mikel vurdumduymaz diyosan yine fikirlerimiz çatışıyo ..Komik olan farklı fikirlerde olan insan görüp şaşırmak komik olan videodan bakılan oyuncu hakkında yorum yapılamayacağını düşünmek...

Neustader bence bizim oyuncumuz değil stoper için çok sert değil ön libero için teknik değil ..Stoper sert olsun Skertel gibi ön libero Atiba mikel m vila song gibi güçlü fizikli teknik ouncu. Ası problemimiz stoperlerimiz Chedjou dahil yumuşaklar..Denayer semih balta chedjou..

Donk çapa rolünü benimsese sorun olmazdı zaten. Ama Donk saçma sapan fantazilere girip tek pas dahi yapamayacak durumda. Olay Neustader'i istemek veya istememek değil. İki aynı huylu oyuncunun birini suçlayıp, diğerinin bu özelliğini görememek ya da görmezden gelmek.

Videolardan oyuncunun tarzı hakkında fikir sahibi olabilirsin. Ama genel anlamda oyun anlayışını, +'larını, -'lerini göremezsin. Çok örnek verilir ben de vereyim, bizim Sabri'nin yaptığı iyi hareketlerden, vuruşlardan falan video hazırlasak "bu nasıl oyuncu, harika" diyecek malzemeler buluruz. Ama buz dağının görünmeyen kısmı başka tabi. O yüzden videlarla oyuncu hakkında kesin bilgiler edinemeyiz.

Tekrar söylüyorum. Olay Mikel'i isteyip, Neustader'ı istememen değil. Komik olan ikisinin de benzer huylarına bakarak birini kötülemen, diğerinin bu kötü huyunu yokmuş gibi sayman. İkisi aynı maliyette olsun, ben de Mikel'i isterim. Yoksa Neustader, Mikel olayı değil yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt