Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Önceden ben de önermiştim. Cidden iyi bir stoper, daha 21 yaşında. Gelişimini sürdürebilirse müthiş bir futbolcu olur.
Ama, gelmez..![]()
en az 5m euro isterker o para bizde yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceden ben de önermiştim. Cidden iyi bir stoper, daha 21 yaşında. Gelişimini sürdürebilirse müthiş bir futbolcu olur.
Ama, gelmez..![]()
Bence şu bastos da iyi bir elemana benziyor en kötü yedek yaparızBonservisi elinde olan stoper ariyorsa bizim beceriksiz yonetim, cop neustadter yerine caceres'i alsinlar.
Ya chealsea Ivanovic in turşusunu mu kurucak bize yollasın moses ile birlikte
Turnuvadan beğendiklerim
Romanya sol stoper
Slovak sol stoper
Corluka
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milli takım da olmak büyük kıstas mi mesela? Volkan Sen falanda Milli takımda... Bizim kanadı otoban yapması önemli değil onu sonuca çevirme oranı önemli zaten ne kadar büyük bir topçu olduğunu TS'de gösterdi bize.Oyun içi aktif olmasından kasıt nedir? Eskişehir'in pas oyununa katılabilecek ya da 1-2 adam geçebilecek tekniği vardı zaten Tarık Çamdal'ın.Ama bana oyun içi aktiflik için kıstas bunlar değil.Ayrıca Erkan Zengin göze çarpıyordu dedim,ki o futbolcudan başka herşeye benzeyen adam bugün İsveç milli takım oyuncusu ve o sezon Galatasaray sağ tarafını otobana çevirdi,takım oyunu hakkındaki sözlerine zaten katılıyorum.Ayrıca o dönem için alınabilecek en iyi sağbek de Şenerdi Türk olarak bana göre renktaşım.Teşekkür ediyorum yorumların için.
Sözlerimi çarpıtıp boş boş yorum yapıyosun.Erkan Zengin iyi futbolcu demedim,ki beğenmem,göze battı dedim.Ayrıca Melo Juve performasıyla balon,Di Maria Manchester'da olmadı kötü,Ben Arfa Newcastle ya da Hull'da tutunamadı berbat topçu,Cardozo hiç portekiz ligi gol kralı olmadı senin dediğine göre.Milli takımda olmak da bir kıstas,büyük ya da küçük.Bunun hakkında da yorum yapmadım,senin futbolcuya benzetemediğin adamın bir milli takım oyuncusu olduğunu söyledim.San Marino milli takımı da değil İsveç milli takımı,getirip de sol açıkta manav oynatmıyolar yani.Ayrıca bu sene sağbekte Semih oynadı kaç maç,iyi maçlar da çıkardı ama Şener bu takımda olsaydı o oynardı.En azından kulübede çürümezdi Tarık gibi.Zaten ben Tarık alınacağına Şener alınabilirdi dedim,yani Şener>Tarık bunu diyorum,basit yani.Uzaktan gol atarsan iyi futbolcu olursun gibi bir tezim de yok yani.Herneyse çok uzadı,hayırlı sabahlar sana daMilli takım da olmak büyük kıstas mi mesela? Volkan Sen falanda Milli takımda... Bizim kanadı otoban yapması önemli değil onu sonuca çevirme oranı önemli zaten ne kadar büyük bir topçu olduğunu TS'de gösterdi bize.
Neyse konuyu çarpıtmayalım. Aktiften kasıt oyun içi hamleleri, koşu mesafeleri, pas alış verişleri ve sorumluluk alması benim için önemli. Şener demişsin bu sezon fbye geldi adamlar Gökhan iyileşene kadar sezon başı anaları ağladı. Öyle uzaktan gol atmakla falan iyi topçu olunuyorsa burada futbol konuşmaya gerek yok. Yorumların için bende teşekkür ederim hayırlı sabahlar...
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galler ve slovakyayi yener sorunsuz bence. Ilk mactan beraberlikle millet umitleri kesmis gibi ama en az ceyrek final oynarlar.Ingiltere her ramazan ayı başında tüm günahlardan tövbe edip namaza başlayan 1.hafta sonunda sıkılıp sonra kilarim diyen insana benziyor hep bir ümitle başlıyor ama faaliyet yok ağa...
İngiltere de James adlı eski arkadaşım ile görüştüm. Kendisi Spor olayların içinde...
Dembélé bitmis. Oyuncu yıllık maaşını beğenmiş baya. A.Song ile anlaşmıştır GS...bir tek Barcelona 1,5-3 arası Bonservis istiyor. Ama o is de hâl olacakmış.
Arif: " Hi James.. how are you" ?
James: " Fine. Thanks And You ?"
A." Everything is great... James can i ask you something? Do you know if Dembele from Fulham || and A.Song will go to Galatasaray?
J.:" You are a real fanatik... Of course mate. I asked my source and I can say... Dembélé will go to your Club. The player was impressed by the high salary. A.Song prepared his home to go outside of England. I heard that Song agreed with your team. Only Questionmark is Barcelona. They want 1,5-3,0 money. But this should be cleared the next days ... congratulations mate. Good Transfers !
A.: Thank You!
J.: Your Welcome.
Katılıyorum. Tam görev adamı. Sakatlanma da, başı da yarılsa oyunun içinde. İkinci Elmander imiz olabilir. Tabii, transferi olur olmaz, bilmem.Dünkü corluka tam bizlik adam be resmen aranan kan
Katılıyorum. Tam görev adamı. Sakatlanma da, başı da yarılsa oyunun içinde. İkinci Elmander imiz olabilir. Tabii, transferi olur olmaz, bilmem.
İngiltere de James adlı eski arkadaşım ile görüştüm. Kendisi Spor olayların içinde...
Dembélé bitmis. Oyuncu yıllık maaşını beğenmiş baya. A.Song GS ile anlaşmıştır ...bir tek Barcelona 1,5-3 arası Bonservis istiyor. Ama o is de hâl olacakmış. Ev Eşya toplamış..
--------------------------------------
Arif: " Hi James.. how are you" ?
James: " Fine. Thanks And You ?"
A." Everything is great... James can i ask you something? Do you know if Dembele from Fulham || and A.Song will go to Galatasaray?
J.:" You are a real fanatik... Of course mate. I asked my source and I can say... Dembélé will go to your Club. The player was impressed by the high salary. A.Song prepared his home to go outside of England. I heard that Song agreed with your team. Only Questionmark is Barcelona. They want 1,5-3,0 money. But this should be cleared the next days ... congratulations mate. Good Transfers !
A.: Thank You! Can i write it in the gsc forum?
J.: Your Welcome. Yes, but dont Show my ID Please![]()