Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un dediği gibi hayal kurmakta sınır yok.Yine muazzam hayaller kurmuş herkes ? ama gerceklesme imkani yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dembele iptal de mi bu Andone ismi çıktı acaba. İkisini de hiç bilmiyorum ama videolardan gidersek dembele daha etkili gibi geldi bana , Fransa maçında oynadıysa bu Andone hiç dikkatimi çekmedi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Florin Andone denen herifi gözüm tutmadi. Dembele olmali. İspanya 2. liginde 22 gol atti diye çoşmamali. Geçen sene bir Las Palmasli topçuda vardi. İspaNYa 1. liginde doğru dürüst golü yok. 23 yaşina gelmiş 2. ligde sürünüyor. Fransa 2. ligiyle eş değer değil.

Telegol'u acin da dinleyin, albayrak icini dokuyo, terim'e yapilan operasyonu anlatiyo...

FLAŞ! Abdurrahim Albayrak: "Dursun Özbek bana 'Yönetime girmiyorsan girme ama para ver.' dedi."

Ulan dursun senin yagli suratına..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal baskan oldugunda kulube 100 milyon dolar verecegim demis vermemis

Aysal baskan oldugunda kulube 100 milyon dolar verecegim demis vermemis

Aslında öyle bişi dediğini sanmıyorum onu ortaya atan Serhat Ulueren'di ve bunu İnan Kıraç'a sordu. İnan Kıraç ise gerekise verilir cevabını vermişti. Aslında adamın ağzından öyle bir laf çıkmadı, en azından tv de vs demedi.

Ayrıca sayın Albayrak'ı kendi açımdan çok güvenilir biri olarak görmüyorum.

Dursun kesin Kim Kallstrom u izlemeye de gitmistir. Beklerim ondan.

[h=1]El Jefe[/h][h=2]@SoyElJefe17[/h]
Galatasaray ile Alex Song arasındaki anlaşma gelecek hafta nihayete erebilir. Bu hafta Song, Barça ile konuşacak.

Barça, Song'u istemiyor. Song'un menajeri Darren, Galatasaray ile 2 kez toplantı yaptı ve bu hafta Barça ile yapacak

El Jefe ekledi,
Som i Serem FCB @somhiserem@SoyElJefe17 El Barça no le quiere, Darren Dein ya se ha reunido 2 veces con el Galatasaray, y esta semana lo hará con el Barça.

El Jefe ekledi,
Som i Serem FCB @somhiseremLa próxima semana podría cerrarse el acuerdo entre Alex Song y el Galatasaray. Esta semana hablará con el Barça

El Jefe

@SoyElJefe17

Galatasaray ile Alex Song arasındaki anlaşma gelecek hafta nihayete erebilir. Bu hafta Song, Barça ile konuşacak.

Barça, Song'u istemiyor. Song'un menajeri Darren, Galatasaray ile 2 kez toplantı yaptı ve bu hafta Barça ile yapacak

El Jefe ekledi,
Som i Serem FCB @somhiserem@SoyElJefe17 El Barça no le quiere, Darren Dein ya se ha reunido 2 veces con el Galatasaray, y esta semana lo hará con el Barça.

El Jefe ekledi,
Som i Serem FCB @somhiseremLa próxima semana podría cerrarse el acuerdo entre Alex Song y el Galatasaray. Esta semana hablará con el Barça

:smilet-digitalpoint

Andone-Dembele forvet rotasyonu Şahane olur da,biz nereden para bulacağız bu kadar adama çok isim dolaşıyor,Valencia,Song,Skrtel,Neustadter,Dzeko....

el jefe abi kaynağını sordu bunu diyo la

@somhiserem sigo tus tuiteas. Lo lei 34 veces.Mis seguidores no te creen en ti y me preguntan que este chico quien es! Cual es su fuente etc

@SoyElJefe17 Nadie en el Barça quiere a Song, y sólo el Galatasaray ha preguntado por él.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt