Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is bitmis Eto tekrardan camiamiza hayirli olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski ile devre arasinda anlasilmisti ama sampiyonluk yolunda giderken sene sonu icin ertelediler, yani surpriz transfer degildi. Bu erdi bey'in takipcileri de fazla degil, pek guvenilir gibi degil yani.

Zaten teknik direktor olmadan transfer yapmazlar, yapmak isteseler bile oyuncu teknik direktoru olmayan bir takima gelmek istemez.

Çok takipçisi yok da 24 haziranda Podolski ile ilgili Arsenal'de kalmak istiyorum haberi yapılmıştı. Erdi'yi boşver de fotomaçın haberi var işte. Gültekin Gencer bırakıyor. Yapabilir böyle birşey.

fanatiki bekliyorum arkadaşlar,onu da servis ettikten sonra aranızdan ayrılıp nihai bi huzura ereceğim.

Dembele de hayırlı olsun o zaman :) Dursun başkan bombaları patlatacak herhalde bu hafta. :asd22:

Turk medyasinda ntv spor ve ligtv haric hic bir spor gazetesine inanmam ben, hele de fotomac ve fanatik.

Menajeri İstanbul’a geliyor

[FONT=&quot]İşi bir an önce bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Dembele’nin menajerini de İstanbul’a davet etti. Menajerin bu hafta içinde Galatasaraylı yöneticilerle bir kez daha buluşması ve tarafların el sıkışması bekleniyor.

fanatik
[/FONT]

MJ0vv6.jpg

carole için lyon 3 milyon avro teklif etti(fanatik)

El mediocampista camerunés Alex Song es nuevo jugador del Galatasaray. Llega cedido procedente del West Ham.

Bas suçlu wilmots Ona dicek laf bulamıyorum altın jenerasyonun içine etti

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt