Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide final olarak ibra yı yazsa birisi çok güzel olcak

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdas Ibra zaaten 34 yasinda tam forvet yasinda Kariyerinin en yüksek noktasinda ve su an dünyanin en yetenekli 3 futbolcusu arasinda

Son düzenleme:
--------Muslera--------
Linnes-Semih-Mexes-Carole
------Song Selçuk------
Podolski--Sneijder--Sinan
--------Dembele-------

Yedekler:Cenk-Balta-Sabri-Dzemaili-Bruma-Yasin-Rodagella

İsimlere bakmayın
Mexes yerine mesela
Ivanovic Hubnik Alex Corluka

Rodagella yerine
Eto ve türevleri aklıma gelmedi şuan

Hatta bruma eğer kötü durumdaysa onun yerine
Benitez Ljajic Pjaca Kaputzka ve o tarz genç isimler

tarık çamdal zibidisi tazminatımı ödeyin gidiyim demiş yoksa sözleşme bitene kadar burdayım diyor ünal aysal ın kazıkları bunlar

--------Muslera--------
Linnes-Semih-Mexes-Carole
------Song Selçuk------
Podolski--Sneijder--Sinan
--------Dembele-------

Yedekler:Cenk-Balta-Sabri-Dzemaili-Bruma-Yasin-Rodagella

İsimlere bakmayın
Mexes yerine mesela
Ivanovic Hubnik Alex Corluka

Rodagella yerine
Eto ve türevleri aklıma gelmedi şuan

Hatta bruma eğer kötü durumdaysa onun yerine
Benitez Ljajic Pjaca Kaputzka ve o tarz genç isimler

Benim kafam'da ayni kadro geciyo, ama mexes'in yerine baska bir stoper, doria mesala.

Bruma'yi satsalar bile senin saydigin oyunculari almamiz imkansiz, hepsinin piyasi degeri 5-10+... Bruma ve Sinan sag kanat icin rekabet'e girerler, iki tane genc, potansiyelli ve yetenekli oyuncular... Eger bruma'ya 7m+ teklif gelmesse kesinlikle satilmamali.

Benim kafam'da ayni kadro geciyo, ama mexes'in yerine baska bir stoper, doria mesala.

Bruma'yi satsalar bile senin saydigin oyunculari almamiz imkansiz, hepsinin piyasi degeri 5-10+... Bruma ve Sinan sag kanat icin rekabet'e girerler, iki tane genc, potansiyelli ve yetenekli oyuncular... Eger bruma'ya 7m+ teklif gelmesse kesinlikle satilmamali.
Benitez Kpautzka 5 6 milyona biter Ljajic kiralanır bi pjaca belki biraz zor

Brumanın son durumu önemli oynamak istiyor mu fiziksel olarak iyi mi bakmak lazım

Bu arada telles satılıyor

Keşke Aatıf'ı biz alsaydik. Çalışkan, çalım atan ve senede 10- 15 gol atan adam ucuza zor bulunur. Aatif 4 senede ligde 49 gol atmış. Hayal ettiğim kadro ( aatif da dahil ) 10-12 milyon euro bonservis ücreti harcayıp çok rahat şampiyon olabilecek bir kadroydu.

Aatif=Erman kılıç

Arnavutluk'ta bi sağ bek var, Hysaj adında. Adam tam bir oyun kurucu bek. İzledikten sonra heyecanlı heyecanlı kimde oynuyor bu adam diye baktım, Napoli'de oynuyormuş.?

neunstadter hakkında biraz araştırma yaptım, herkes burun kıvırıyor ama istenilmeyecek oyuncu değil, gelmesini isterim. üstelik bonservisi de yok.

mustafa yücel ismi bana yöneticilerimizden birinin feyk hesabı izlenimi uyandırttı..

Kapustka turnuvada iyi oynarsa 8m avro aşagi birakmazlar.

Inter, Juve Dortmund ve Roma da onu istiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt