Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç katılmıyorum valla. Senin dediğin, statta bir maç izleyip de iki hareketle futbolcu beğenip transfer eden başkanlar gibi.. öyleyse scout sistemi neden var? scoutlar salak mı takibe aldığı oyuncuyu uzun müddet izliyorlar? Bilmek, tanımak, uzun zaman izlemek gerekiyor. Arda da berbat bir maç çıkardı Hırvatistan maçında. Hiçbir şey yapamadı. Bu Arda'yi kotu bir topçu mu yapar? Neunstadter; bırak İngiltere maçını, berbat bir Euro 2016'da geçirebilir. Ama bunu kotu bir futbolcu yapmaz. Hele hele, Hıncal Uluç gibi Neunstadter ismini ilk kez duyup 75 dakika ile futbolcu yargılayanların dramı gibi "isliklanan Donk, 4 Neunstander eder" demez

Onun dışında, agresif bir oyuncu isteyip Song'u istemek ne demek? Birkaç kişide daha gördüm; Song'u agresif sanıyorsunuz ki bu yanılgı sadece. Neunstadter Song'dan daha agresiftir. Song çok yumuşak bir futbolcudur. Song'un marifeti muazzam pas becerisine sahip olmasıdır. Adam Arsenal'de bu sebeple parladı. Bu yüzden Barca'ya gitti. Agresifliginden değil. Alex Song; tempo ayarlayan, pasör, uzun bacaklarının avantajıyla top kapabilen, oyun gorusu yüksek bir oyuncudur, Song'dan agresiflik beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.

Guzel kardesim, ilk bolumde anlattiklarina katiliyorum ama sen benim dedigimi anlamiyorsun. Neustadter 1 mac kotu oynayabilir, lafim yok ama bir futbol sever, futbol'dan anlayan birisi neustadter'in ingiltere karsisinda ''ekstra'' bir oyuncu olmadigini gorduk, duz oyuncu, bunu inkar edemessin. Defansif orta saha olabilir, ama kos koca 70-75dk hic ileri cikmiyorsa, hic dikine oynamiyorsa, hic oyunu arkadan kurmuyorsa, sadece al gulum ver gulum yapiyorsa, bunun daha hangi tarafini destekliyorsun...

Song konusuna gelince bence yaniliyorsun, song'u fazla izlememissin.

mancini :asd: ceyhunun kariyer zirvesi emirates cup daki arsenal maçıydı harbi iyiydi o maçta

Mancini bundan ama iyi faydalandi aslinda :D Adami 3.stoper gibi oynatiyordu iste ara sira, ama o da ne yazik ki bokunu cikardi en sonunda. Bak o Drogba-Ceyhun degisikligini yapmasaydi bu kadar dile gelmezdi bu :asd:

Mancini iyi hocaydi bence yav, ben seviyordum adami bizi ara sira deli etsede. Uzun konu tabi ama bizim milyonluk essekler deplasmanlarda biraz daha efektif olsaydi kale önünde o senede sampiyon olabilirdik.

Ck6tXupW0AAZqQo.jpg

Mancini bundan ama iyi faydalandi aslinda :D Adami 3.stoper gibi oynatiyordu iste ara sira, ama o da ne yazik ki bokunu cikardi en sonunda. Bak o Drogba-Ceyhun degisikligini yapmasaydi bu kadar dile gelmezdi bu :asd:

Mancini iyi hocaydi bence yav, ben seviyordum adami bizi ara sira deli etsede. Uzun konu tabi ama bizim milyonluk essekler deplasmanlarda biraz daha efektif olsaydi kale önünde o senede sampiyon olabilirdik.

iyi faydalanmadı bence fazla faydalandı doğru olan terim gibi arada rotasyonda kullanmaktı ceyhunu :D

Hamit-2.75
Tarık-1.3
Olcan-1.6
Umut-1.8
Donk-1.7
Jose-0.7
Dzemaili-2.1
Bruma-1
Chedjou-2.2

14m euro civarı maaş açığı ile
Skrtel-3m
Song-3m
Dembele-1.5
ilk olarak bu 3 hamleyi yapmak lazım sonrasına bakılır...

Klose+Dembele+Volkan veya başka bir genç yerli.

Önümüzdeki sezon forvet hattımız böyle olsa fena mı olur?

Klose+Poldi 30'dan aşağı gol atmaz.

Net.

Bielsa, Lazio la anlasmis :red:

Akhisar Belediyespor, Kayserispor'dan ayrılan Ömer Bayram ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ck6z14rW0AAlV2W.jpg

Hamza hocamın vizyonlu transfer geleneği devam ediyor Akhisar'da.

Tebrik ediyorum.

Beyler sakin. KAPdırmayın kendinizi. (:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt