Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Rengi böyle puşt gibin ipnee gibin bişey olmazz buBu. Hem güzel hem rahat.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengi böyle puşt gibin ipnee gibin bişey olmazz buBu. Hem güzel hem rahat.
![]()
Üşendim yazmaya.. dinamik kelimesi iki oyuncu için de bıraktım.Teşekkürler Ulu Arif.
Yalnız Riera bek olarak almadık adamı zorla bek yaptık yıllığından dolayı kendiside dinamik falan değildi.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen hangi tarj ve renk de istiyorsun ?Rengi böyle puşt gibin ipnee gibin bişey olmazz bu![]()
Song kendini bulursa burda Melo yu aratmaz.Bu forumda Song'un sondurumunu bilen ve ne tip bir ortasaha olduğunu yazan birini gördüm ya gözüm artık açık gitmez.
Ulan geçen hafta gelmesin dedik tüm forum bize yürüdü sanki keyfimizden istemiyoruz. Riskli yatırım Cv'ne bakıp Hamit gibi transfer ettireceksiniz sonra göndermek için ıslıklar falanda filanlar...
Teşekkürler renktaş Mustafa Yücel
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
song ve dembele bitme aşamasında vatan gazetesine göre,bi de nemanja mihajlovici alabiliriz kanada.Sergen transferlerde son durum nedir daha dogrusu bugünün özetini gecebilirmisin...
Eyvallah Arif inşallah dediğiniz gibi olur. Melo olayı çok farklı bir durum bence onunla kıyaslama yapmamalıyız.Song kendini bulursa burda Melo yu aratmaz.
Melo sadece daha sert ve agresif bir oyuncu ve maç da biraz daha geriye de oynar.
Song tam box2box... topu daha iyi taşır, dribling yapar ve daha hareketli.
Mesela Songu almak değil.Eyvallah Arif inşallah dediğiniz gibi olur. Melo olayı çok farklı bir durum bence onunla kıyaslama yapmamalıyız.
Neyse benim fikrim bu. Ayrıca çok rahat alınabilecek durumda şu an Song. Eğer gerçekten isterlerse alırlar o kadar ehvam yapmayın.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
song ve dembele bitme aşamasında vatan gazetesine göre,bi de nemanja mihajlovici alabiliriz kanada.
A.Song M'VİLA DaridaYann M'Vila - Alex Song veya Yann M'Vila - Vlad. Darida gibi bir ortasaha ikilisi paklar bizi.
A.Song M'VİLA Darida
Sinan Dembélé Bruma
Ne akardı be
Lig de muazzam keyifli maçlar olurdu.
Önde hızlı presing yapabilen oyuncular.
Orta saha Taş...Taş ...
şu alman hoca gele de selçuğu dehleye inşallah