Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Songu almak değil.
Mesele Selçuk Kaplumbağa İnan.

Al Song un yanına "M'Vila / Mikel "

Bak bakalım lig de nasıl ediyorsun rakipleri.

Yahut... zor bir kadro da değil.
Sirf 2 adam gibi Orta Saha alsak bile böyle birşey çıkar.

---------------Muslera
Linnes Semih Chedjou Carole
----------Song M'Vila
Sinan ----Sneijder----Bruma
-------------Podolski
Sizin Selçuk'tan beklediğiniz ney bilmiyorum ama Selçuk en iyi döneminde bile bundan 1 tık üstü oynuyordu. Bu tarzı yeni birşey değil ki.

Şimdi açık konuşalım Selçuk bu takımın en çok koşanı veya ileri geri yapan nadir adamlarından biri. Eğer sen Selçuk'un arkasını düşünmemesini sağlarsın o cm diye tabir ettiğimiz yerde oynatırsan eski o bur da milletin ayılıp bayıldığı dönemine döndüre bilirsin. Bu konu uzun bence detaylı yazmak lazım.

Bana göre de değişmesi lazım. Tamam 5 yıl bana göre iyi kullandık yeni tandem gerekli ama bu istediğimiz bu mali şartlarda zor. O yüzden eldeki oyunculara göre bir tandem oluşturmamız gerek ve onlara uygun transfer anlayışı izlemeliyiz. Selçuk'u tamamlayacak adam lazım bana göre.

Benim içinde orta tandem yerine stoper tandemi şart. Stoperlerden Biri mutlaka sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış oyun görüşü olan bir diğeri ise sert, adam yiyen tarzı bir sağ stoper. Bu tandemi kurmak inan daha kolay ve ucuz ama yine Chedjou oynayacak bana göre. Daha hoca yok biz bur da neler konuşuyoruz :D

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da para yok dedikçe 100 tane adam yazılıyor bunlar fazla inandırıcı gelmiyor. Bunlardan Alex Song ve Dembele olsa yeterli birde defans oyuncusu yoksa kadro;

------------Muslera------------
-Sabri--Semih--Hakan--Carol-
-------Dzemalli- Selçuk--------
--Yasin------------------Olcan--
------Umut-----Sercan--------- Forvet hattı dream team.

Teknik direktor'umuz daha belli degil ama forumda transfer bekleyenler var... Daha teknik direktor aciklanmamis ne transferi, dembele song konusu sadece alp yalman ve cenk ergun'un ön gorusmeleri, net birsey yok, zaten bir oyuncu teknik direktor'u belli olmayan bir takima gitmez... Mesala emrah bassan ile 2-3 haftadir anlasildi deniliyo, fakat niye aciklanmadi, cunku biliyorlar teknik direktor olmadan oyuncu transfer ettiklerinde daha da beceriksiz gozukeceklerini.

Teknik direktor konusunda yonetim cok gec kaldi ama napacan yonetimi biliyoruz yapacak birsey yok, sabirla EURO 2016'dan sonraki gelismeleri bekleyecegiz. Tahminim teknik direktor temmuz'in ilk haftalarina dogru belli olur ve sonrada teknik direktorun raporu dogrultusunda transfer gorusmeler daha ciddi olur, yani temmuz'un ortasi-sonu gibi.

yeni baskanimiz h.o

0,,10265~14660501,00.jpg

Bu forumda Song'un sondurumunu bilen ve ne tip bir ortasaha olduğunu yazan birini gördüm ya gözüm artık açık gitmez.

Ulan geçen hafta gelmesin dedik tüm forum bize yürüdü sanki keyfimizden istemiyoruz. Riskli yatırım Cv'ne bakıp Hamit gibi transfer ettireceksiniz sonra göndermek için ıslıklar falanda filanlar...

Teşekkürler renktaş Mustafa Yücel

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

song ölü eşşek, mecali yok , kimse melo ile karşılaştırmaya kalkmasın melo geldiğinde taş gibi idi, biliç bile songu oynatmadı keza adam bitik song yerine garga beşiktaşın ön liberosunu istiyor. song transferi hiç bir işe yaramaz yeni hamit olur ..

orta sahaya alınması gereken oyuncu ebenezer OFORI dir, genc, dinamik ,ucuz ... tam istediğimiz oyuncu..

song ölü eşşek, mecali yok , kimse melo ile karşılaştırmaya kalkmasın melo geldiğinde taş gibi idi, biliç bile songu oynatmadı keza adam bitik song yerine garga beşiktaşın ön liberosunu istiyor. song transferi hiç bir işe yaramaz yeni hamit olur ..

Saygılar :hat:

Benimle aynı görüşte olduğunuz için değil Song'un durumundan haberdar olduğunuz için.

Ben Arfa --> Fenerbahce
Robben --> Besiktas
Ibra --> Trabzon

:(

Ne zaman gönül rahatlığı ile,sıkıntı çekmeden transfer yapacaz.? Ne zaman bu takım davarlardan,sığırlardan kurtulacak.?

Dursun Özbek: "65 M €’luk UEFA sınırının altında bütçe yapacağız. 45 M €’ya göre takım kurmaya mecburuz, süreç sancılı olacak." (Sabah)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "Duruşma Perşembe günü Paris'te yapılacak. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un dosyaları üzerinden de faydalanacağız." (Sabah)

Dursun Özbek: "65 M €’luk UEFA sınırının altında bütçe yapacağız. 45 M €’ya göre takım kurmaya mecburuz, süreç sancılı olacak." (Sabah)

65 mi 45 mi?

45'se gerçekten zor o iş.

Tavan maaş 2-2.5 m € falan olur takımda. Üstünde alanlar gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt