Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler naniyi satıp ben arfayı alabilir mi acaba azizde öle bi potansiyel görüyorum ben arfayı alıp bu aptallari uyutur şampiyonluğu kaybettiler umurlarında olmaz azizin her zaman yaptığı şeyler :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milli takımlar direktörü avrupa şampiyonasında bizim milli takımı ilk maçların en kötü takımı yaptı, denilene göre direktör milli takım fiyaskosunun kokusunu erken alıp dursunla işi bitirmiş, şimdi Galatasaray 5 yıl daha geri gidecek ve direktör son kez Galatasarayı batırıp kaçacak, bizdede böyle şans varmış..

arkadaslar birkir bjarnasonu cok begendim cok dinamik oyuncu baselde top kosturuyor!
7 numaralarida fena degildi tas gibi takim komple defansini alirsan duvar olur takimin

Sen 11 tane son isimli ve kalıplı sarışın fotokopiler içinde bu sonu Nasıl ayırt edebildin tebrikler kardeşim

Sent from my iPhone using Tapatalk

aysal başkanım varken nöbet böyle miydi be millet gerçekten nöbet tutup, birbirine devrederdi hey gidi günler hey..

Şikeciler naniyi satıp ben arfayı alabilir mi acaba azizde öle bi potansiyel görüyorum ben arfayı alıp bu aptallari uyutur şampiyonluğu kaybettiler umurlarında olmaz azizin her zaman yaptığı şeyler :)

aatıf geliyor nani yerine

Ben Arfa yi Turkiye den kimse alamaz artik. Alabilen olursa ayakta alkislamak lazim.

Kafamı kurcalayan tek şey 19 yaşında Fransız genç yetenek olarak adlandırılan bir oyuncununİİngiltere Championship' de %33 gol ortalaması ile oynayan, altyapı CV si oldukça güçlü ve atletik siyahi bir forvetin kontratı bitmesine rağmen isminin başka herhangi bir takımla anılmaması ve bunca zaman hala sözleşme imzalamaması.

Utanmadan birde like atiyor yani insanlari kandirdigini Kabul ediyor

Dursunun başkanlık yaptığı şu vakitlerde transfer bekleyip boşuna ümit bağlamayın ey Büyük Galatasaray taraftarı önemli olan transfer değil bu başımızdaki turşu sıfatlı adamı yollamaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt