Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler onu bunu bilmemde bu 2016da en kötü futbolu sifir mücadele ile biz oynadik :D

Evet beyler sergen kusu ortalikta yok gercekleri konusalim

Transfer yapmamiz cok zor görünüyor cünkü daha hoca belli degil

Aslinda belli de (riekerink) dursun yine taraftari kandiriyor Terim konusunda

herkesin iyi kötü sistemi var çünkü , bizim ne bok yediğimiz belli değil sahada savunma yapamıyoruz hücum desen top ortasahayı zor geçiyor
rengim sen önliberomuzu defansa kitlersen oynamayan ardayi, nuriyi, caneri, cenki, buragi gökhani, oguzhani yanlis yerde oynatirsan yunus gibi ne oldugu belli olmayan adami kadroya alirsan nuri gibi sakatliktan kurtulamayan adami tek gram ter dökmemesine ragmen kadrona dahil edersen, gökhan töre alper, hadi ömeri saymiyorum sorun var diye ersan noldu onuda almadin?
bizim as kadrodaki oyuncularin hemen hemen hepsi takimlarindan top oynamiyorlar!
cok daha iyi kadro yapilabilirdi mesela selcuga alternatif olarak nuriyi degil mehmet ekiciyi alirdim, gökhan töre cezali olmasina ramen kesinlikle alirdim, alperin kosulari cok etkileyici oluyor alirdim, mehmet battal nefis sezon gecirdi alirdim, enes ünal harikalar yaratmaya basladi alinabilirdi, arkadas 3tane kaleciye ne gerek var? 40tane orta sahayla geldik turnuvaya hepside orta alan 2 3kanat oyuncusu var kadroda saka gibi, hirvatistandan en az 5tane yiyebilirdik sansliydik, ispanya nolacak cok merak ediyorum!

Oturdunuz mılletın seyını mı ölctünüz

[FONT=&quot]Sarı-Kırmızılılar, geçmiş sezonlarda da gündeme gelen[/FONT] Eder Balanta[FONT=&quot]’yı yeniden takibe aldı. [/FONT]River Plate[FONT=&quot] forması giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper, savunmaya takviye arayışları içinde olan Galatasaray’ın en ciddi adaylarından biri haline geldi. Piyasa değeri 3 milyon Euro civarında olan genç savunmacıyla, menacerler vasıtasıyla ilk teklif yapıldı. Arjantin kulübüyle 2020 yılına kadar kontrat uzatmasına rağmen [/FONT]Galatasaray[FONT=&quot]’dan gelen teklifi olumlu karşılayan Balanta’nın, “Kulübümle anlaşın, tekrar görüşelim” dediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar şimdi River Plate’le bonservis pazarlığına hazırlanıyor.

fanatik
[/FONT]

[FONT=&quot]Yeni sezon öncesi teknik direktör belli olmadan transferlerin bir bölümünü bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, [/FONT]Fulham[FONT=&quot]’ın santrforu [/FONT]Moussa Dembele[FONT=&quot]’nin menajerini İstanbul’a davet etmişti. Bu hafta bir araya gelecek olan tarafların, işi resmen bitirmesi bekleniyor.[/FONT] Galatasaray[FONT=&quot], 19 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. (fanatik)[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt