Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallayanı gördüm de bunun kadar sallayanı görmedim kolpacının bayrak taşıyanıBu adam gecen senede huntelaar zlatan gervinho yuzde yuz gsde filan diyen adam geciniz
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Sallayanı gördüm de bunun kadar sallayanı görmedim kolpacının bayrak taşıyanı
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok ya Sergen kardeşimiz duygularımızla oynayamazYaw sergen'in kendi profilidir buyuk ihtimal adam burda insanlari kandirmak icin paylasiyor
Dembele fulhamla yeni sözleşme yapıcakmış.
Telles wolsburga satılabilir teklif 6 milyonmuş.
Chedju takımda kalıyormuş.
Aspora göre böyle.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle de fulham kalmasını istiyor, dembele belliki bizi kullanarak fiyat arrtırıyor. Fulhamda kalacaktır bence.Ben de izledim haberi yeni sözleşme yapacak demedi , teklif edilecek dedi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aspora göre böyle.
Öyle de fulham kalmasını istiyor, dembele belliki bizi kullanarak fiyat arrtırıyor. Fulhamda kalacaktır bence.
Aspora göre böyle.
Çok talibi var zaten. Fulhamda kalmazsada premierligde birtakıma gider. Bizi kullanarak fiyat arttırıyor. İlk günden beri bu fikirdeyimDembeleyi alacagimizi ilk gunden itibaren inanmadim ama insallah yanilirim
ben yaklaşık 3 saat önce paylaştım.haberin aslı buDembele fulhamla yeni sözleşme yapıcakmış.
Aspora göre böyle.
ayrıca menajerler kendi isteğiyle randevu talep etmişler.dün akşam da istanbula gelmişler.bu hafta sonuçlanır dembele : )