Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikili tartışmaya devam ederseniz konu dışına atıcam beyler.

ya beni bu konudan mahrum edin artık.transfer dönemi bitene kadar yazmıyım hiçbişey.daha foruma da girmem herhalde.tek eğlenceydi transfer dönemi.o da zehir oldu.

ya beni bu konudan mahrum edin artık.transfer dönemi bitene kadar yazmıyım hiçbişey.daha foruma da girmem herhalde.tek eğlenceydi transfer dönemi.o da zehir oldu.

Olm biz sana paylasma demiyoruz ama fotomac fotospor gibi gazeteleri paylasma

Biz dedikce inadina yapiyorsun

Galatasaray, Fulham forması giyen Moussa Dembele ile anlaşmaya vardı. Oyuncuya yıllık 1.5M Euro ücret ödenecek. (Winnersports)

Çok uzun zamandır girmiyorum foruma. arada bir okuyorum ne var yok diye ama mecbur kaldım. yahu burası bir taraftar formu ve başlığın ismi de transfer nöbeti... ne olacak yani burada atom mu parçalıyacaksınız .amerikan bağımsız sineması üzerine tartışmamı olacak.Amerikanın ortadoğu politikalırı ile ilgili derin bir analiz mi olucak. adam haber paylaşıyor işte irili ufaklı h haberleri buraya taşıyor. heyacanlı bir çocuk.zaten berbat bir yönetim ve onun saçmalıkları var. bende biliyorum türk spor basınının ne kadar kolpa bir oluşum olduğunu... oku geç işte yok ceza alsın yok bilmem ne .bu kadar önemsemeyin kendinizi burada dönen muhabbeti. futbolun %80' ni geyiktir zaten eğlenin geyik yapın geçin. Sergen paylaşmaya devam et bulduğun haberleri

Galatasaray, Fulham forması giyen Moussa Dembele ile anlaşmaya vardı. Oyuncuya yıllık 1.5M Euro ücret ödenecek. (Winnersports)
ilk çıktığında 1.9 du, sonra 1.7, daha sonra 1.75, sonra yine 1.7, en sonunda da 1.5 olmuş. böyle giderse 2-3 haftaya dolmuşçu çocuktan para alıp sözleşme imzalar.

Kind of harshly, Kicker also asked the Bundesliga players who the worst coach of the year was. Thomas Schaaf "won". https://twitter.com/MessiMinutes/status/73546478426634/photo/1 kicker'in bundesliga futbolcularına yaptığı ankette thomas schaaf ligin en kötü teknik direktörü seçildi tam tursunun profiline uygun bi hoca adayı :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt