Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler dursun çirkin yüzünü fm dede gösterdi

Gerçekçi olması için fm 16 da işsiz başlayıp 1 yıl ileri sardım Denizli nin emekli olmasıyla koltuğa beni geçirdiler bütçe olarak 1 milyon verdi olsun dedim oyuncu satarım

Chedjou Jose ve kalan bütün çöpleri sattım. O da ne? Bütçe hala 1.5 milyonda. Meğer transfer kullanımı yüzde 10 muş. Biraz sıkıntıdan sonra iyi dedim bi şekil hallederim.

Dembele ve Ivanovic le anlaştım imzalamak üzereyim ama şok üstüne şok geldi. Maaş bütçemde büyük boşluk var fakat dursun bütçe dengesini ayarlamaya izin vermiyor. Bu futbolcuları da alamadım haliyle.

Tam devam ediyim o kadar uğraştım derken Telles e teklif geldi ancak satmadım çünkü 19 milyon du ve bana 2 milyon bile kalmıcaktı ancak dursun araya girdi ve telles i sattı ben küplere binsemde o sırada dembele ve ivanovic i imzaladım tabiki bütçem eksilere geri döndü

Yaz transferinde yaklaşık 60 milyon futbolcu sattım ve toplam 13 milyon ancak harcayabildim zaten maaş sınırı da koydu dursun

Arkasından bruma yı da serbest kalma bedeli ödendi ve benim hem topçularım gitti hemde hiç param olmadı dursuna sinirle çıktım ek bütçe vermedi ve basına sızdırıp resti çektim

Ve şerefli bir şekilde saatlerce uğraşıp Galatasaraydan ayrılmış oldum

Defol dursun...!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
dembelenin transfer süreci sneijdere benziyo.o da böyle sıkıntılı ve zahmetliydi.ben geleceğine inanıyorum eğer ali naci ve nevzat haber yapmazsa : )

Çok uzun zamandır girmiyorum foruma. arada bir okuyorum ne var yok diye ama mecbur kaldım. yahu burası bir taraftar formu ve başlığın ismi de transfer nöbeti... ne olacak yani burada atom mu parçalıyacaksınız .amerikan bağımsız sineması üzerine tartışmamı olacak.Amerikanın ortadoğu politikalırı ile ilgili derin bir analiz mi olucak. adam haber paylaşıyor işte irili ufaklı h haberleri buraya taşıyor. heyacanlı bir çocuk.zaten berbat bir yönetim ve onun saçmalıkları var. bende biliyorum türk spor basınının ne kadar kolpa bir oluşum olduğunu... oku geç işte yok ceza alsın yok bilmem ne .bu kadar önemsemeyin kendinizi burada dönen muhabbeti. futbolun %80' ni geyiktir zaten eğlenin geyik yapın geçin. Sergen paylaşmaya devam et bulduğun haberleri
sağol abi:DD

Ooo sergen bey bakiyorum da hemen geri dönmüssün

Fotomac paylastigini görmeyeyim :D

Hadi insallah

Ama sanmiyorum 6.5 milyon'dan bahsediliyor bizde o para yok

45 olmaz da 50 olur yillik bu seviyede bir tqkim kurmak zor degil mevcut kadroda bir ise yaramayan en az 18 milyon euro var bunlardan kurtulursan yaparsin. Ama evlat kaptan diye 800bine oynayan adam varken uzerine 1 milyona sabriyle yenilersen art niyet ararim.

Kalanlar uzerinden gidersek kucuk bir hesap yapalim.

-öncelikle ilk radikal karar kadro maksimum 23 oyuncu olacak +1 alt yapidan gelen.
Muslera -3,5
Linnes-0,95
Hakan -1.5 (kimdir necidir de yedek adama 1.5 verirler merak ederim)
Carole -0,7
Sneijder- 4.5 (cok aliyor vs gibi sacmaliklarla gelmeyin derim o parayi veren bu yonetim imza parasi niye verdin diye sorarlar ustunu dursun cebinden versin yilligi 3,5tir bu arkadasin gozumde)
Podolski- 2.25
Bruma-1.25
Bilal -0,75
Yasin -1
Emrecan -0,1(bu cocuk su anda koraydan ve semihten daha iyi durumda ve bedavaya oynuyor)
Koray -1
Ara toplam 17 milyon euro
11 oyuncu var kadroda basta kac oyuncu dedik 23, kalan 12 oyuncuya 2 milyon eurodan anlasma yapsan 24 milyon euro yapar +17 = 41 milyon euro. Su yukaridakileri oynatmasan bile kalan 12 oyuncu ile hayvani kadro kurarsin. Defansa denayeri tekrar yoklarsin yine 1 milyon eurodan elinde hayvan gibi bir maas butcesi olur. 1 alt yapi dedik kaldi mi 11 oyuncsya 23 milyon euro.
Ontiviero-furkan misal bu ikisi kalabilir sureklinileriye oynamaya calissan cocuklar bunlar kotu de degiller kalabaliktan dolayi bos gozuken adamlar cagir kadroda dursunlar bilali postala misal karsilik.

Hayal parayla degil ya
Song 2.5
Dembele 1,5
Adam gibi stoper 2.2
Bir adam yiyen orta saha daha veya melo 1.8 den

8 milyon euro daha gitti 7 oyuncu icin 15 milyon euromuz var hala
Fransadan bir forvet alirsin genc yedek 1,2 ver artik mousset mi olur baskasi mi. Yedek stopere ihtiyac var dersen 600 bin civarindan cok rahat elde edersin keza bekler de ayni sekilde. Turkiye liginde sampiyon olacak kadroyu cok rahat 40 milyon euroya kurarsin, ahlayip vahlayip dusunmeye gerek yok once bi kadrodan cop operasyonu yap misal
-eray
-cenk
-tarik
-olcan
-jose
-sercan
-jem
-semih
-umut
-chedjou
-selcuk
-salih

Surasi 17 milyondan fazla yapiyor, ikinci lige koy dusmezse neyim

Ama gelip para uefa ehhe diyen olursa tokati hak eder. Sen ceza gelecegini bildigin halde cenke 900 bin donka 1.5 milyon euro sneijdere de imza parasi yillik 1,5 nasil verebiliyorsun diye. Cikip tvlere duyar kasmasin bosa. Elinde dzemaili-ched-telles gibi satisindan para kazanabilecegin oyuncularda var. Bonservissiz kovalayacaksin ki bunu cok rahat basarirsin. Bazi oyunculari ulke icinden takasta da kullanirsin-kullanmalisin.

Tekrar basa gelelim ffp diyip sabriye 1 milyon euro veren bi zahmet suradan ... gitsin.

Son düzenleme:
Muslera
Linnes - Skrtel - Neustädter - Carole
Song - Selçuk
Sinan/Bruma - Wesley - Podolski
Dembele

Bu kadroyu kurmak zor olmamalı.

Vay bee Víctor Cuesta milli takıma kadar yükselmiş helal olsun.

Biraz önce Arjantin Bolivya maçında gördüm bir de gol attı. Sol ayaklı bir stoperdir, sağlamdır ve geriden riskli bir şekilde oyun kurar :) kısaca topla rahat bir adam, hava toplarda hem defansta hem ofansta etkilidir.

Rivayete göre Mancini bu elamanı istiyormuş fakat bizim bilir kişi scout dehası ille de Burdisso demiş ve onu kiralamışlar.

Adamı biraz önce şans eseri milli takım kadrosunda görünce şaşırdım. Vay bee oralara kadar yükselmiş.

Victor Cuesta - Oyuncu profili 216 | Transfermarkt

*Transfermarkt'da adamı sağ ayaklı yazmışlar ama sol ayaklıdır.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Song veya daha kaliteli bir oyuncu gelse de Selçuk'tan kurtulmadığımız müddetçe orta sahamız her zaman yetersiz olacak.
En azından 4-5'e satılabilir herhalde. Bu paraya scout önerisi bir transfer yapılabilir rahatlıkta.
Aynı şekilde Song (veya kim gelecekse) ona da alternatif genç bir oyuncu alınmalıdır. Avrupa kupalarında olmasak da tek dmc ile sezon geçmez.
Merkez orta sahayı komple yenilemek şart.
Bence forvet-stoper transferlerinden bile daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt