Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahaya iki tane saglam b2b oyniyabilen futbolcu gerek ki, artik su selcuku yedek kadrosunda görelim, defansin istedigi kadar iyi olsun eger orta sahan yol gecen hani oluduysa her caba bosa gider.

Maşallah gene birileri gelmiş gitmiş falan :) Dursun varken kapa bildirilip hatta o oyuncu floryanın kapısından içeri girene kadar inanmam.Zaten bu kafa ile transfer falanda yapamazlar.Anca tarih verip şu zaman transfer bitecek hoca açıklanacak diyip milleti oyalarlar.

Schaff mıdır nedir gelmesin

Adam hakkında bir tane olumlu birşey görmedim. Çok ciddiyim Rieking diyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günaydın renktaşlar...:gsbayrak:

bugün nevzat dindar denen ..... haberini okuyarak başladım:38573: Bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun..

iyi Nöbetler (:
... bugün bol aksiyon lu bir gün olacak.

Dembélé olayı sadece Türk medyanın spekülasyonu değil.

Get West London haberine göre, Fulham, Dembélé ye daha yüksek yıllık maaş vermeye hazır, Galatasaray istedi için... ve oyuncu yu bedavaya göndermek istemedikleri için.

Haber da "according Turkish Medya" fln da yazmiyoe İlk kez:

"GetWestLondon has it from extremely reliable sources that Fulham upped their bid*..."

Extremely reliable sources... yani çok "garanti / banko " b ir kanyak dan almışlar bu haberi.

bizim "transfer" kelimesinde pürüz çıkmış, yapmayacağız. Kelime olarak bize ters CAS'a gitmeyi düşünüyor yönetim.

Geçen sezon devre arasında sadece 500 bin euro'luk fark yüzünden transfer edilemeyen Kapustka'nun fiyatının 9 milyon euro'ya çıkması G.Saray'da tartışılıyor. Bu ortamda Prekazi, Sırbistan'da, "Robben"in varisi olarak gösterilen Nemanja Mihajlovic'i önerdi. 20 yaşındaki oyuncu için Partizan'la temas kurulurken 4 milyon euro istedi. G.Saray'ın bu rakam üzerinden pazarlık yaparak genç oyuncuyu mutlaka almak istediği bildirildi.(fotomaç)

.
Hayırlı Olsun diyebiliriz mi ?

Biz yine ucmusuz beyler. Ne beklentilerimiz varki bu yönetimden

Ben uçmayın, abartmayın, transfer yapmaktan çok eldeki fazlalıkları göndermemiz gerek dediğimde beni kuş olmakla suçlayan arkadaşlar bugün bütçe gerçeğiyle yüzleşmişler.

Hepsine günaydın diyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt