Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doumbia bitmiş.
H.O.
5819_kaynak_ve_montaj_isleri_225-300x300.jpg
???

Inter ve Valencia Nani ile iligileniyor.

o Schaaf haberi kaynak olarak Türk medya yi gösteriyor; gecen fotomac/fotospor da buna benzer haber yapmislardi, bana inandirici gelmiyor

ama Alp Yalman gercekten Alman TD istiyor galiba

Şimdi hayalperest düşünceleri bir kenara bırakalım.

#Stoper
#A.Song
#Doumbia

3 de çok kolay alınır. Sadece Orta Saha ve Santrafor bile yeterli olur Lig için.
Madem Chedjou da bir yere gitmiyor...

---------------Muslera
Linnes Chedjou Hakan Carole
----------A.Song Xelcuk
Sinan -----Sneijder---- Bruma/LP
--------------Doumbia---

Sneijder ve önünde"Sinan,Doumbia ve Bruma".

Sneijder ın verimi çok artar. Ayrıca bu ofans hattı kimseden durdurulamaz. Çok hizli.
O eksik olan dinamiz ve hızlılığı geri kazanmış oluruz. Bir de Xhemaili Xelcukun yerine oynarsa ..muazzam olur.

Son düzenleme:
Schaaf Hannoveri batirdi kimin aklina geliyor böyle isler anlamiyorum

Ben uçmayın, abartmayın, transfer yapmaktan çok eldeki fazlalıkları göndermemiz gerek dediğimde beni kuş olmakla suçlayan arkadaşlar bugün bütçe gerçeğiyle yüzleşmişler.

Hepsine günaydın diyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
transfer dönemi bittiğinde yine burda ol tuğra abi

Son düzenleme:
30 kere haber taşıyamam ben.nevzatı dün gece paylaştık ya.adam sneijder transferine de aynısını yaptı.nevzatı,ali naciyi sallamayın.

Denayer: "Galatasaray'da zor bir dönem geçirdim, iyi bir deneyim oldu. Şimdi Guardiola'yı bekliyorum. Onunla çalışmak iyi olur."

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek'in gönlü Fatih Terim'den yana, Alp Yalman ise 'Feldkamp' etkisi yaratacak bir Alman çalıştırıcıyı istiyor. (Vatan)

Galatasaray, Neustadter ile her konuda anlaşma sağladı. Rus stopere 3 yıllık imza attırılması için yönetim artık sadece gün sayıyor (Takvim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt