Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek adamlar belli rodallega emrah bassan bide rus stoper onu da defansif orta saha olarak dusunuyorlardir.. Dha fazla beklentiye girmeyin daha dogrusu bunlara alistirin iyi isimler gelirse seviniriz

[h=2]@Secckin1905[/h]
Barca ile seneye kontratı bitecek olan Sandro için Malaga devrede. Galatasaray ve West Ham'ın da teklifi bulunuyor.

Malaga are interested in Barcelona forward Sandro (20), whose contract expires. He has also offers from West Ham and Galatasaray. [odm]

588583_37335.jpg

Başkan :(

Neustadter agır olduğu icin transferinden vazgeçilmiş.Ulan madem agır neden teklif yapıyonuz çapsız herifler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşbecer'in raporu okudum. Böyle acayip etkileyecek bir şey göremedim hani forumdan 3-5 kişi toplasak aynı fikirleri söylerdi, gerçi en azından düşünen birileri varmış o da bir şey.

Thomas schaaf haberini ntvspor'da girdi simdi

Kagit üzerinde Son yillarda basarisi olmayan bir hoca

Thomas Schaaf'ın başarılı olabileceğini düşünüyorum. Evet son zamanlarda çok bir başarısı yok ama çalıştığı oyunculara yaklaşımı çok iyi olan bir hoca. Telles,Carole,Bruma,Sinan gibi oyuncularımıza değer katabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyin duyumunu paylaşıyorsunuz. Ortada hoca yok. Dursun 2 ay önce, 1 haftaya belli olur demişti hoca. Resmen adam geldiğinden beri kandırıyor bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt