Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund a.madrid sevilla dev takımlara kıyasla daha düşük bütçeli var gerek transfer politikası klüb yönetim biçimi alt yapı v.s fazla para harcamadan da başarılı olabiliyo bak emin ol sevillanin bütçesi bizim kadar yoktur ama iyi yönetim iyi hoca olduğu zaman fazla para harcamadan da klüb belirli bi seviyeye gelebiliyo o yüzden fatih para yoksa bide dursun gibi başkan varsa gelmez gelirse akliyla zoru vardır zaten

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsinin mali yapisi bizen iyi, bizde basariyi paraya cevirebilecek yöneticiler olmadi hic. Ona bakarsan Terim dönemlerinde bile, bizden fazla para harcadi fenerbahce ligimizde.

Saydigin takimlarin mali düzeni, bizden cok daha iyi. Sevilla mesela, La Liga´da vasat bir takim. Iyi oyuncu alip satiyorlar. Onun disinda domine ettikleri mecra, seviyelerine uygun UEFA Kupasi.
Atletico Madrid son senelerde, cok iyi paralar harciyor.
Dortmund yine iyi paralar harciyor, ve daha 1990´larin sonlarinda büyük harcamalar yapan bir takimdi, mali acidan batan kulübü, önce mali acidan düzelttiler.

Galatasaray 1996-2000 arasi avrupada, kendisinden cok daha zengin kulüpler ile, kora kor mücadele etti. Son 20 sezonda, sampiyonlar ligini dev bütce sahibi olmadan kaznan tek takim Porto. Bunlar hep istisna, ayni bizde Bursaspor gibi. Yada Ingiltere de Leicester gibi... Bunlarin olma ihtimali var, ama cok düsük.

Son düzenleme:
Transfer falan diyonuzda castaki davayı kaybedip cezayı uzatmasalar bari.Bunu da eline yüzüne bulaştıracak gibi bir his var içimde dursun herşeyi tersten yapmayı sever biliyonuz.

:red:

No Comment

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arena'da iddiasız Real'i hoplatırken sevindik ancak 1-6 yenilirken de yüzümüz kızardı. Yine Kadıköy'de fb'yi hoplattığımızda sevindik doğrudur ancak 6 tane yiyip rezil rüsva olduğumuzda da üzüldük. Lucescu'nun taş gibi Galatasarayını, ftye emanet edip kepaze transferlerle ekonomik ve sportif olarak çökerken de üzüldük. Ft önce dayılanıp sonra demirören'in kucağına otururken de üzüldük hayal kırıklığına uğradık. Sadece güzel şeyler yaşamadık hatırlatayım dedim ftci kardeş.

Hepsinin mali yapisi bizen iyi, bizde basariyi paraya cevirebilecek yöneticiler olmadi hic. Ona bakarsan Terim dönemlerinde bile, bizden fazla para harcadi fenerbahce ligimizde.

Saydigin takimlarin mali düzeni, bizden cok daha iyi. Sevilla mesela, La Liga´da vasat bir takim. Iyi oyuncu alip satiyorlar. Onun disinda domine ettikleri mecra, seviyelerine uygun UEFA Kupasi.
Atletico Madrid son senelerde, cok iyi paralar harciyor.
Dortmund yine iyi paralar harciyor, ve daha 1990´larin sonlarinda büyük harcamalar yapan bir takimdi, mali acidan batan kulübü, önce mali acidan düzelttiler.

Galatasaray 1996-2000 arasi avrupada, kendisinden cok daha zengin kulüpler ile, kora kor mücadele etti. Son 20 sezonda, sampiyonlar ligini dev bütce sahibi olmadan kaznan tek takim Porto. Bunlar hep istisna, ayni bizde Bursaspor gibi. Yada Ingiltere de Leicester gibi... Bunlarin olma ihtimali var, ama cok düsük.
Dortmund batacakti kloop kurtardı ne kadar dua etseler az alt yapıya önem verdiler maliyeti az oyuncular transfer ettiler klüb seviye atladı parayi iyi kullandılar fatihin parayi iyi kullandığı tek dönem ünal aysal dönemidir ondan önceki donemlerde yapılan transferleri saymıyorum bile berbat oyuncular alındı kisacasi dursun gibi bi başkan profili varken para da yok fatih adımını atmaz

Arena'da iddiasız Real'i hoplatırken sevindik ancak 1-6 yenilirken de yüzümüz kızardı. Yine Kadıköy'de fb'yi hoplattığımızda sevindik doğrudur ancak 6 tane yiyip rezil rüsva olduğumuzda da üzüldük. Lucescu'nun taş gibi Galatasarayını, ftye emanet edip kepaze transferlerle ekonomik ve sportif olarak çökerken de üzüldük. Ft önce dayılanıp sonra demirören'in kucağına otururken de üzüldük hayal kırıklığına uğradık. Sadece güzel şeyler yaşamadık hatırlatayım dedim ftci kardeş.
çok güzel özetlemişsin renktaş peki güzeller mi üzücüler mi ağır basıyor sence?

çok güzel özetlemişsin renktaş peki güzeller mi üzücüler mi ağır basıyor sence?

Tabi ki güzeller, özellikle UEFA kupası unutulmaz. Karşı çıktığım nokta sanki ft ile her zaman iyi şeyler yaşamışız gibi yaratılan yanlış algı. Bir çok başarısızlık ve utanç verici olay da yaşadık ft ile.

Ben demedim ki hiç hatası yok diye. HATASIZ KUL YOKTUR!

Ancak doğruları > Yanlışları

Kabul et veya etme tarih böyle yazacaktır.

Dortmund batacakti kloop kurtardı ne kadar dua etseler az alt yapıya önem verdiler maliyeti az oyuncular transfer ettiler klüb seviye atladı parayi iyi kullandılar fatihin parayi iyi kullandığı tek dönem ünal aysal dönemidir ondan önceki donemlerde yapılan transferleri saymıyorum bile berbat oyuncular alındı kisacasi dursun gibi bi başkan profili varken para da yok fatih adımını atmaz

Jürgen Klopp basarili olurken, kulübü mali olarak yeniden yüksek seviyeye tasiyacak yönetici vardi. Terim bunlari yapinca, bunu saglam bir mali düzene cevirecek, yöneticiler hic olmadi.

Jürgen Klopp basarili olurken, kulübü mali olarak yeniden yüksek seviyeye tasiyacak yönetici vardi. Terim bunlari yapinca, bunu saglam bir mali düzene cevirecek, yöneticiler hic olmadi.
Şuan bizde ole bi yönetici var mı :)

Tabi ki güzeller, özellikle UEFA kupası unutulmaz. Karşı çıktığım nokta sanki ft ile her zaman iyi şeyler yaşamışız gibi yaratılan yanlış algı. Bir çok başarısızlık ve utanç verici olay da yaşadık ft ile.

Birçok derken?

Ben doğruları konuşurum renktaş. Terim'i severim , Aysal'ıda severim ama bir çok demen abartılı olmuş.

Adamın atıyorum 10 doğrusu varsa 2-3 yanlışı vardır

Sürekli doğru işler yapan td yok dünyada. Mourinho bile küme düşecekti neredeyse. Klopp keza öyle...

İnsanlar 20 sene sonra 6-0ı mı hatırlayacak, yoksa nasıl Kadıköy'de kupa kaldırdığımızı mı hatırlayacak?

Asıl sorulacak soru bu.

Her ne kadar Fatih hocaya ben de dahil kızgın olunsa da , arkadaş şu an başında saçma sapan bir hoca var ve piyasada adam yok ama Fatih Terim öyle böyle deniyor . Neyse Türkiye kupasını aldık diye kutlama yapıp başarılı bir seneydi diyen Başkanın taraftar profilini de değiştirmesi büyük iş. Terim geldi de bize beğenmemesi kaldı , gelmez rahat olun . Dursun seni beni oyalıyor işte İbrahimoviç misali ama başında saçma sapan bir hoca varken taktik vs. Yok deyip o kadar başarı kazanmış adama sallamak , yorum yok. Herkese iyi geceler .

Şuan bizde ole bi yönetici var mı :)

Hic yoktu ki, olmayacak da gibi gözüküyor... Kulübün taraftari, kimler ile ugrasmasi gerektigini bilmeli. Galatasaray sportif acidan en iyi, mali acidan belkide en kötü yönetilen kulüp bu ülkede.
Aziz Yildirim bile Fenerbahce resmen ezilirken, gitti iki sene icinde, gelirlerini 5´e katlayan bir stad dikti. Uefa Kupasi almis, ligi domine etmis Galatasaray, ancak 12 senede bunu yapabilmistir. Aziz Yildirim´in ayni zamanda TD oldugunu zannetmesi, büyük bir lütuf oldu.

Galatasaray futbolcu satarak, kolay kolay büyüyemez. Cünkü PL, PD, BL, L1, gibi bir patent yok topcularimiz üzerinde, degerlerini 5e katlasin. Ama projeler yapilacak, bir ton gayrimenkul var. Bir tane Allahin kulu, bunlari 20 senede gelire cevirememis.

Terimin elbette hataları vardır, çoktur da, olay terazi olayı iki tarafada ağırlık koyuyorsan ve doğrular ağır basıyorsa Ada'm başarılıdır ki bu Adam Fatih terim ise efsanedir.

Orkun Yazgan: "Galatasaray Muslera, Selçuk ve Sneijder'i satmaya çalışıyor." (A Spor)

Muslera ve Sneijder hariç herkes satılabilir
Podolski de dahil.

Ama ... Xelcuk satılırsa işte uzman çıkış yakalar takım. Selçuk resmen el freni.

Hic yoktu ki, olmayacak da gibi gözüküyor... Kulübün taraftari, kimler ile ugrasmasi gerektigini bilmeli. Galatasaray sportif acidan en iyi, mali acidan belkide en kötü yönetilen kulüp bu ülkede.
Aziz Yildirim bile Fenerbahce resmen ezilirken, gitti iki sene icinde, gelirlerini 5´e katlayan bir stad dikti. Uefa Kupasi almis, ligi domine etmis Galatasaray, ancak 12 senede bunu yapabilmistir. Aziz Yildirim´in ayni zamanda TD oldugunu zannetmesi, büyük bir lütuf oldu.

Galatasaray futbolcu satarak, kolay kolay büyüyemez. Cünkü PL, PD, BL, L1, gibi bir patent yok topcularimiz üzerinde, degerlerini 5e katlasin. Ama projeler yapilacak, bir ton gayrimenkul var. Bir tane Allahin kulu, bunlari 20 senede gelire cevirememis.
O yönetici bozuntularinin vasifsizligi . Uefa kupası super kupayı almissin Afrika da güney amerikada taraftarin olmuş ama bunu iyi kullanamadilar aziz Yıldırım Galatasaray'ın başında olsaydı o dönem suan çok daha iyi yerlerdeydik bu dönemlerde yapacağımız en büyük başarı Şampiyonlar liginde çeyrek final fazlası çok uçuk olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt