Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursuna fazla güvenmeyin transfer konusunda bence bir halt olmayacak gene komisyon transferleri olucak jem paul gibi çünkü buadam çok pis yalancı şeytan bile işi dursuna devretmiş sen daha iyi kıvırıyonsun diye özbek biraderlerin bir porje olduğunu düşünmeye başladım riva ve adayı kime satacaklar acaba merak ediyorum ağustos ayında Gs çöküşü başlar borç 2 milyaar liraya gelir artık denizbankın malı olutuz

Neden bu Galatasaray yönetimi Olcan'ı Yasin'i Semih'i vs. bu tür gereksiz oyuncuları göndermeyi akıl edemiyor?

1,5 milyon euro alıyor, 15 bin euroluk faydası yok takıma. Sonra para yok.. Futbolcu göndereceksin atomu parçalamıyorsun, satamıyorsan kiralık gönder %60-70 maaşını gönderdiğin kulübe ödet. Yüzlerce yol var bu milyonluk eşeklerden kurtulmak için.

Terim'in Demirören'e karşı önce atarlanıp sonra altında çalışmasında bilmediğimiz şeyler var bence. Buların başında da Tayyip Erdoğan faktörü ve hocanın Milli Takıma karşı zaafı başı çekiyor. Hataları olsa da Fatih Terim kendisinin de belirttiği üzere Galatasaray'ın yaşayan efsanedir. 20 şampiyonluğun neredeyse 3'te 1'ini kazandırmış bir adamın kendi taraftarları tarafından bu denli yerilmesi, vicdansızlıktır.

>UEFA toplantisindan sonra TD yi ve transferleri aciklayacagiz
>Euro 2016 dan sonra TD yi ve transferleri aciklayacagiz
>Olimpiyatlar dan sonra TD yi ve transferleri aciklayacagiz

~Dursun

Terim'in Demirören'e karşı önce atarlanıp sonra altında çalışmasında bilmediğimiz şeyler var bence. Buların başında da Tayyip Erdoğan faktörü ve hocanın Milli Takıma karşı zaafı başı çekiyor. Hataları olsa da Fatih Terim kendisinin de belirttiği üzere Galatasaray'ın yaşayan efsanedir. 20 şampiyonluğun neredeyse 3'te 1'ini kazandırmış bir adamın kendi taraftarları tarafından bu denli yerilmesi, vicdansızlıktır.

Doğru, bu işin altında RTE var. Dolayısıyla baya baya para var, güç var, statü var. FT'nin en büyük zaaflarından biri de güç ve para bildiğimiz üzere. Ve bu değerler onun için Galatasaraylılıktan ve ya Galatasaray'ın başarısından daha ön planda. Tabi ki yargılamıyorum sadece durum tespiti yapıyorum, herkesin tercihleri ve öncelikleri farklı olabilir.

1fd2402a379798890a9fca077e450242_large.jpg

Birakmadiysa hemen Galatasarayimizin basina gecmeli

Benim hoca adayım Hector Cuper. Adamda her şey var. Ülke futbolunu tanıma ( ! ) adlı sorunsalı da Orduspor'la yaşadığı deneyimden sonra aştı. Terim'in geleceğine inanmadığım için başından beri aklımdaki isimlerden biridir Cuper.

Herkes sadece desteksiz sallıyor. 2.terim döneminde alınan oyuncular hakkında bir araştırma yapmıştım bulursam linkini ekleyeceğim.

Cevap: Galatasarayı Fatih TERİM mi batırdı?

Şunu söylemek istiyorum bazı üyelerimizin hocayı suçlaması üzerine yapılan transferlere göz gezdirme gereği hissettim.

Klübün batmasının asıl nedeninin o dönem alınan yabancı oyuncular olduğunu savunanuluyor.

Peki gerçek öyle mi?

[FONT=&quot]Terim’in 2. döneminde gerçekleştirilen yabancı oyuncu transferleri şöyle:

Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas, Ovidiu Petre, Florin Bratu (Romanya).
[/FONT]

Kaynak:ntvmsnbc.com

Güvendiğim kaynaklardan biri olan ve dünyanın en büyük futbol veritabanı olduğunu düşündüğüm transfermarkt sitesinde bir göz gezdirdim.

Çıkan sonuç:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]oyuncu
[/TD]
[TD]alış
[/TD]
[TD]satış
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lukunku
[/TD]
[TD]2.8M€
[/TD]
[TD]1 M€+100 B€ kira
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mohammed Sarr
[/TD]
[TD]kiralık -
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Almaguer
[/TD]
[TD]Bedelsiz
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Christian
[/TD]
[TD]1.800.000 €
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]revivo
[/TD]
[TD]bedelsiz
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xavier
[/TD]
[TD]kiralık(1.5M€)
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Frank de Boer
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Prates
[/TD]
[TD]1.5 M€
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gabriel Tamas
[/TD]
[TD]2 M€
[/TD]
[TD]3.5 M €
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ovidiu Petre
[/TD]
[TD]700 B€
[/TD]
[TD]200 B€
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Florin Bratu
[/TD]
[TD]1.75 M€
[/TD]
[TD]3 M€
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Özellikle dikkat çekmek istediğim nokta rumen oyunculardan büyük zarar etmişiz gibi lanse edilip ikide bir önümüze sunulması.

Evet burada aldıkları yıllık ücret yok. Batılacak bir harcama yok işin özü ha kulüpten çıkan paraları bilemeyiz ama belki komisyondu cebe indirmeydi birşeyler olmuşsa bilemem.

İŞİN ÖZÜ 2.FATİH TERİM DÖNEMİNDE YAPILAN HARCAMA DENİLENLER BUNLAR

Bu ne lan hala birşey yok

Bunlar adamı hasta eder hasta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet scholl niye hocalık yapmıyor . Adamda positiv enerji ve bilgi birikimi kimde var be

Celta vigo teknik direktörü Eduardo berizzonun gelmesini çok isterim

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celta vigo teknik direktörü Eduardo berizzonun gelmesini çok isterim

Ohhh muthiş futbol oynatıran adam ciddiden. Adamları son 2 yıldır izlemek keyif veriyor futbol sever olarak ciddiden. Bizim kadro yapımız uygun değil ama o oyuna. Adamlar muthiş koşuyor 90dk boyunca

Ohhh muthiş futbol oynatıran adam ciddiden. Adamları son 2 yıldır izlemek keyif veriyor futbol sever olarak ciddiden. Bizim kadro yapımız uygun değil ama o oyuna. Adamlar muthiş koşuyor 90dk boyunca
Aynen başarıya aç bi hoca müthiş futbol oynatıyo iyi bi yönetim olsaydı bizde çok güzel başarılar yakalayabilirdik

Trabzonspor’un transfer listesinde olan Mali asıllı Fransız oyuncu Moussa Dembele için Galatasaray'ında devreye girdiği öğrenildi.

@Tribun1967com borçlarını versin önce

Ulan dursun bu amelelerin de ağzına düştük ya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt