olm duyumcu tribi ne değişik bişey yav direkt havaya giriyosun. yıllardır nasıl yaşamadım ben bunu
tüh
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm duyumcu tribi ne değişik bişey yav direkt havaya giriyosun. yıllardır nasıl yaşamadım ben bunu
tüh
peşimi bırakmıyolar puki:wink-new: ,birazdan yasin damlar.ona acı bi şerbet versin ünsal abi.
Sen o capsizla akraba olup hayata 10 - 0 geride baslamissin be kardesim uzgunum. Umarin ondaki capsizlik sende yoktur.Var bişeyler diyelim ama ikisinede şu an uzağız.
tüh
Terim ile ilgili bir gelisme varmi seref aphi
yasin engelli de,ardaya kıyamıyorumengelleyebilirsin renkdash
Sen o capsizla akraba olup hayata 10 - 0 geride baslamissin be kardesim uzgunum. Umarin ondaki capsizlik sende yoktur.
tff olaya olumlu bakıyor karşim. aldıkları emaneti biraz hor bir şekilde geri verecekler yalnız küçük bi sorun var
terim 2 takımı aynı anda çalıstırmak ıstıyor dediğim gibi tff bu konuda sorun cıkarmıyor ancaaaaaak tek sorun gs camiası bu duruma karşı
dursun yaşanılan gelişmelerin farkında değil ne yapması ıstenırse onu yapıyor arka plandaki şahıslar terimi tapusuyla almak istiyor. demirören ise ocağa kadar hoca 2 takımı çalıstırsın ocakta istersenız tapusunu alın diyor.
olay netlık kaznamıs değil
saygılar
Ben istemedim istememde bir ton duyumcu ayagina yatan fanatik gazetesinden aldigi haberi burada paylasip kendi kendini kandiriyorlar.Hocam akrabalık filan yok sen duyum istedin bende söyledim))))
Neustater gibi bos beles bir topcu disinda herhangi bir transfer haberi varmi
Huseyin sevil kardesim kaynak ne
Umarim oturdugun yerden sallamiyorsundur veya fotomac haberi degildir
Alman bir hoca ile Tayfun Korkut'u beraber hoca yapmalıyız diyorum ben. İsveç modeli gibi.
Alman bir hoca ile Tayfun Korkut'u beraber hoca yapmalıyız diyorum ben. İsveç modeli gibi.
Hocam sallama filan yok Dembele imza parası istiyor çıkmaza girdi Roman için ise ilk maçındaki performansı beğenilmedi bugünki performansıda vasattı. Roman yatıcak gibi ama adam ön libero oynatıldı Donk'dan fazlası yok gibi duruyor.