Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm duyumcu tribi ne değişik bişey yav direkt havaya giriyosun. yıllardır nasıl yaşamadım ben bunu
tüh

Haber paylaşarak başlayıp duyumcuya evrilen, kendine yönetimden çevre edinen çok üye oldu burada renktaş.

Senin onlardan ne eksiğin var?

Paylaş 1-2 duyum inanmayan ne olsun.

Terim ile ilgili bir gelisme varmi seref aphi

tff olaya olumlu bakıyor karşim. aldıkları emaneti biraz hor bir şekilde geri verecekler yalnız küçük bi sorun var
terim 2 takımı aynı anda çalıstırmak ıstıyor dediğim gibi tff bu konuda sorun cıkarmıyor ancaaaaaak tek sorun gs camiası bu duruma karşı
dursun yaşanılan gelişmelerin farkında değil bilinci tamamen kapalı ne yapması ıstenırse onu yapıyor arka plandaki şahıslar terimi tapusuyla almak istiyor. demirören ise ocağa kadar hoca 2 takımı çalıstırsın ocakta istersenız tapusunu alın diyor.
olay netlık kaznamıs değil
saygılar

Son düzenleme:
Neustater gibi bos beles bir topcu disinda herhangi bir transfer haberi varmi

tff olaya olumlu bakıyor karşim. aldıkları emaneti biraz hor bir şekilde geri verecekler yalnız küçük bi sorun var
terim 2 takımı aynı anda çalıstırmak ıstıyor dediğim gibi tff bu konuda sorun cıkarmıyor ancaaaaaak tek sorun gs camiası bu duruma karşı
dursun yaşanılan gelişmelerin farkında değil ne yapması ıstenırse onu yapıyor arka plandaki şahıslar terimi tapusuyla almak istiyor. demirören ise ocağa kadar hoca 2 takımı çalıstırsın ocakta istersenız tapusunu alın diyor.
olay netlık kaznamıs değil
saygılar

Ben bu senaryo'yu bir yerden hatirliyorum aphi

Ne yapıyorsunuz la devrimciler

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Huseyin sevil kardesim kaynak ne

Umarim oturdugun yerden sallamiyorsundur veya fotomac haberi degildir

Huseyin sevil kardesim kaynak ne

Umarim oturdugun yerden sallamiyorsundur veya fotomac haberi degildir

Hocam sallama filan yok Dembele imza parası istiyor çıkmaza girdi Roman için ise ilk maçındaki performansı beğenilmedi bugünki performansıda vasattı. Roman yatıcak gibi ama adam ön libero oynatıldı Donk'dan fazlası yok gibi duruyor.

Hocam sallama filan yok Dembele imza parası istiyor çıkmaza girdi Roman için ise ilk maçındaki performansı beğenilmedi bugünki performansıda vasattı. Roman yatıcak gibi ama adam ön libero oynatıldı Donk'dan fazlası yok gibi duruyor.

sneijderi yıldırma politikası yürütüldüğünü sezmiş mi kaynakların renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt